Bârsana nu vrea să se facă de râs cu Steaua: „Sperăm să vină toată comuna la București”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 17:09 Ligi județene
Bârsana nu vrea să se facă de râs cu Steaua:**

Teodor Ștefanca, antrenor-jucător al echipei Avântul Bârsana, pe care Steaua o va întâlni în 16-imile Cupei României, susține că vrea să nu se facă de râs la București. Tehnicianul mărturisește că este stelist de mic și că tragerea la sorți a acestei faze a competiției i-a produs o mare bucurie.

„Este o bucurie foarte mare pentru toți locuitorii din Bârsana. De-abia fac față la telefoanele pe care le primesc. Ne așteptăm să fim însosiți de cât mai mult suporteri, sperăm chiar ca toți cei 4000 de locuitori să vină la București. Recunosc că sunt stelist de mic, mi s-a împlinit un vis să joc împotriva echipei mele de suflet. Venim la București să jucăm bine, chiar dacă nu avem nicio șansă. Bârsana este denumirea comunei, se trage de la primul locuitor al satului, pe care îl chema Bârsan.

Suntem oameni foarte credincioși și ne vom ruga pentru noi. Vă invităm la Bârsana să vedeți mănăstirea patrimoniu UNESCO, cu care ne mândrim. Venim să facem un joc bun și să nu ne facem de râs. Despre scorul din meciul cu Steaua, nu pot să spun nimic”, a spus Teodor Ștefanca, antrenor jucător la Avântul Bârsana.

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 17:09 Ligi județene
Pe aceeași temă