ASU Poli, succes la ultima reprezentație înainte de startul D-ului!

Mihai Andries 04 Aug. 2013, 10:00 Ligi județene

ASU Politehnica Timișoara și-a luat revanșa în fața amicilor bănățeni din Serbia de la OFK Kikinda, scor 4-3. Oaspeții au condus cu 3-1 la pauză însă în partea a doua rezervele alb-violeților au arătat o poftă mai mare de a se evidenția înainte de deplasarea de la Făget, prima din Liga a IV-a.

Prietenii de peste graniță din eșalonul terț le-au returnat vizita timișorenilor după ce în primăvară la Kikinda aceștia s-au impus cu 2-1. În fața a doar câteva sute de fani care au înfruntat căldura persistentă și spre seara de sâmbătă, jucătorii lui Paul Codrea au început bine ultmul test al verii și primul joc internațional de pe teren propriu. În minutul 6, veteranul Titi Varga a fructificat o lovitură liberă din zona centrală și a făcut 1-0. Oaspeții aveau să replice prima dată tot dintr-o execuție asemănătoare. Malinovic reușind să trimită în plasa lui Burtic pentru 1-1 (min. 29). Panc a trimis pe lângă poartă un minut mai târziu, pentru ca apoi sârbul Misic să reia în bară din apropierea porții timișorene. Cu cinci minute înainte de pauză Miladinov avea să prindă un șut de senzație de la distanță și să-și treacă pentru prima dată echipa în avantaj. Scorul după prima repriză avea să fie însă 3-1 pentru Kikinda după ce Misic a profitat de ieșirea pe sub minge a goalkeeperului gazdă.

ASU Poli a mutat mai repede în partea secundă iar rezervele aveau să producă un impact pozitiv. Dacă Marchiș și Ilie nu au nimerit ținta mai devreme, vârful Făgețan a confirmat forma bună din amicale și a punctat în minutul 63 cu un șut din lateral dreapta. Peste alte șapte minute Adi Ilie a fost secerat în careu iar căpitanul Tiberiu Popoviciu a transformat penalty-ul egalizator. Oaspeții l-au introdus în teren și pe „Floka” Luchin, care nu va mai evolua la alb-violeți în noul sezon, dar aceștia din urmă aveau să completeze răsturnarea tabelei cu zece minute înainte de final. De această dată marcator a fost fundașul Sorin Oberșterescu, care a punctat cu capul în urma unui corner.

ASU Poli – OFK Kikinda 4-3 (1-3) și „Băieții în ghete” vor merge cu un moral bun în prima deplasare din Liga a IV-a, de peste o săptămână, pe terenul celor de la Arsenal Flacăra Făget. Deocamdată însă antrenorii Paul Codrea și Toni Foale nu știu exact lotul pe care se vor baza din cauza situației contractuale mai complicate a unor dintre noii sosiți.

Info:

– La finalul jocului, cele două echipe s-au prezentat în fața galeriei poliste pentru a cânta împreună.

– Adrian „Gicu” Neagoie a debutat pentru ASU Poli. Fostul mijlocaș al CFR-ul revenind astfel pe gazon după o perioadă lungă de pauză, mai bine de un an de zile, cauzată de o accidentare gravă la ligamentele genunchiului.

ASU Politehnica Timișoara (antrenor Paul Codrea): Burtic – Birău, Gălan, Obrejan, Maranescu – Ilie, T. Varga, Opriș, Vucea – Panc, Marchiș. Au mai intrat: Muntean – Făgețan, Neagoie, Popoviciu, Al. Ionuț, Mucsi, S. Oberșterescu, Florea, Feher, Secotă și Cl. Lazăr.

OFK Kikinda (antrenor Jevto Jarcevic): Altagic – Krdzalin, Culibrk, Lakic, Babic – Misic, Jankovic, Miladinov, Stepancev – Popov, Malinovic (cpt.). Au mai intrat: Veskov – Petrov, Krspogacin, Ruzic, Vokic, Zelikovic, Utrzen, Grastic și Fl. Luchin.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
Foto de Sebastian TĂ‚TARU

Mihai Andries 04 Aug. 2013, 10:00 Ligi județene
Pe aceeași temă