ASU Poli s-a pus în mișcare pentru noul sezon și aduce întăriri!

Mihai Andries 11 Jul. 2013, 12:42 Ligi județene
ASU Poli s-a pus** în mișcare pentru noul sezon și aduce întăriri!

ASU Politehnica s-a reunit miercuri la Baza 2 cu foarte mulți noi doritori de a îmbrăca tricoul alb-violet. Față de numele anunțate marți, la prima mișcare pentru noul sezon s-au prezentat printre alții, portarul Daniel Trițoiu (ex-ACS Poli) și mijlocașul Adrian Neagoie, ultima dată la Otopeni.

Timișorenii au primit din prima zi a pregătirii pentru noul sezon o serie importantă de noi jucători. Lui Pleșcan, Giurasevici și V. Opriș li s-au alăturat încă un tânăr coleg ce și-a încheiat junioratul la ACS Poli – portarul Daniel Trițoiu. O nouă sosire de marcă la ASU Poli e cea a fostului căpitan al lui CFR Timișoara, Adrian Neagoie (28 ani). Mijlocașul central nu a mai jucat după despărțirea de Otopeni, în sezonul trecut, din cauza unei accidentări. Cel poreclit „Gicu” a evoluat în majoritatea carierei la cluburi din primele două eșaloane, printre acestea mai numărându-se Petroul Ploiești și Oțelul Galați.

De asemenea alb-violeții din Județ vor mai testa în această perioadă și alți jucători nou sosiți și care au evoluat în eșalonul III ori IV. Interesant e că la pregătire e așteptat și un tânăr care vine tocmai din zona Vasluiului: Pavel Vlad.

Același staff tehnic, cu Paul Codrea în postura de antrenor principal, a condus prima mișcare. Aceasta a început cu câteva alergări, după care, odată cu începerea ploii, jucătorii și suporterii prezenți s-au mutat în balonul acoperit de la Baza 2. Singurul care a continuat de voie alergările în ploaie a fost Alin Stoica.

Paul Codrea rămâne indiferent de eșalon

ASU Poli, locul 2 în Seria III a Ligii a V-a, încă speră că va putea face pasul în eșalonul al patrulea din toamnă. Chiar dacă nu se va elibera însă un loc, Paul Codrea e determinat să continue munca începută în iarnă.

„Majoritatea trupelor de D s-au reunit și era momentul și pentru noi. Noi ne pregătim în cel mai rău caz pentru Liga a V-a, au venit foarte mulți jucători și chiar mă bucur. Avem ocazia să descoperim jucători pe care poate i-am scăpat din vedere. Programul e stabilit în prima parte, pentru cantonament avem mai multe variante, rămâne să vedem și disponibilitatea jucătorilor, dacă vor putea să meargă. Noi vrem să facem și echipa a doua în cazul în care vom evolua în Liga a IV-a. Dacă sunt aici înseamnă că aici continui. Situația e încă neclară ca jucător dar sper că se va clarifica, situația e inadmisibilă. Eu nu mai am motivația să joc în România, Poli ar fi excepția, e o echipă care trăiește din entuziasm”, a declarat Paul Codrea.

Primul amical al lui ASU Poli va fi sâmbătă cu CFR Timișoara, pe arena de la Gara Mare. Ora de start a jocului va fi 11.

 

VEZI O GALERIE FOTO DE LA REUNIREA TIMIȘORENILOR

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Mihai Andries 11 Jul. 2013, 12:42 Ligi județene
Pe aceeași temă