ASU Poli s-a „pregătit” în hipermaket înaintea celui mai tare amical al iernii

ASU Poli s-a

Echipa pregătită de Sorin Brîndescu, ASU Politehnica, a avut azi o acțiune de promovare într-un hipermarket de lângă Timișoara. Suporterii au avut ocazia să schimbe pase cu favoriții lor înaintea celui mai important test al iernii. Alb-violeții vor întâlni mâine la Baza 2 divizionara secundă Olimpia Satu Mare.

Cristi Gălan, Ionuț Vucea și Răzvan Ghinescu s-au numărat printre fotbaliștii Politehnicii din D care au mers azi la Auchan Sud Timișoara pentru a se întâlni cu suporteri mai mari și mai mici ai echipei de pe „Știința”. Cei din urmă au avut ocazia să schimbe pase cu favoriții lor. De asemenea fanii care doresc să fie alături de ASU Poli în drumul către primele trepte ale fotbalului românesc au avut ocazia să se înscrie ca membri cotizanți și astfel să participe la o tombolă în care premiul a fost unul dintre cele două tricouri de joc (acasă/deplasare) cu semnăturile jucătorilor.

Mâine, ASU Poli o va întâlni pe Olimpia Satu Mare, locul 8 în Seria a II-a a Ligii a II-a, echipă de care este legată o prietenie la nivelul galeriilor. În urmă cu aproape doi ani cele două s-au întâlnit pe „Știința” într-un joc încheiat la egalitate, scor 0-0. Atunci sătmărenii erau lideri în C, în timp ce timișorenii evoluau în „Județ”. Partida trebuia să se dispute inițial tot pe arena din centrul Timișoarei, dar din cauza condițiilor meteo se va desfășura la Baza 2 Politehnica. Jocul de duminică va începe de la ora 17.00. Peste o săptămână, sâmbătă, de la ora 11, ASU Poli întâlnește o altă divizionară secundă, pe FC Caransebeș, în deplasare.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: ASU Politehnica / Facebook

Pe aceeași temă