ASU Poli mai are de trecut un hop pentru a fi campioana turului

Mihai Andries 20 Nov. 2014, 17:51 Ligi județene
ASU Poli mai are de trecut un hop** pentru a fi campioana turului

În weekend se va trage linie după 17 runde în Liga a IV-a Timiș. Liderul ASU Politehnica are parte de un meci ușor pe hârtie cu penultima clasată, AS Peciu Nou, în timp ce principala contracandidată, FC Ripenisa, joacă în deplasare cu Pobeda Dudeștii Vechi.

Tehnicianul alb-violeților recunoaște problema echipei sale din ultima perioadă. În ultimele cinci runde ASU Poli nu a înscris deloc în prima repriză. Un succes sâmbătă însă ar asigura echipei de pe „Știința” o iarnă relativ liniștită, indiferent de rezultatul din celălalt meci de interes al rundei. „Sperăm să termină cu bine acest an, cu o victorie, să câștigăm și să tragem linie… Și la Făget nu era una dintre forțele campionatului. E o problemă în acest moment la echipă, ne creăm ocazii, dar nu concretizăm. În prima repriză adversarii sunt mai motivați, opun rezistență mare, în partea secundă cad fizic”, a declarat Paul Codrea pentru Sport9.ro. ASU Poli Timișoara a fost lideră și în ediția trecută la jumătatea campionatului, dar a irosit în retur avantajul de cinci puncte în fața Ghirodei.

Ripensia joacă la Valcani cu Pobeda

La finele turului s-au iscat niște înțepături între principalele contracandidate la locul de baraj pentru C. Una dintre acestea referindu-se la faptul că portarul Pobedei Dudeștii Vechi, Gyuri Stoianov, se află într-o oarecare incompatibilitate, fiind și antrenor în cadrul clubului Ripensia. „E o situație inedită. Sunt convins că cei de la Dudeștii Vechi își vor juca șansele corect… Pe noi ne interesează ca noi să câștigăm”, spune Codrea. Antrenorul alb-violeților a rămas surprins de faptul că meciul dintre cele două nu se va disputa pe arena „Hristo Stoichkov”, ci la Valcani. „Ei sunt mai norocoși atunci, că nu joacă pe terenul Pobedei precum noi, care am avut de suferit… Probabil își pun nocturna cei de la Dudeștii”, a conchis antrenorul lui ASU.

Alb-violeții nu au absențe pentru întâlnirea cu AS Unirea Peciu Nou, care se va disputa sâmbătă, de la ora 15, pe Stadionul „Știința”.

Sursa: Sport9

Mihai Andries 20 Nov. 2014, 17:51 Ligi județene
Pe aceeași temă