ASU Poli bate amical Mașlocul cu cinci nume noi în echipa de start

ASU Poli bate amical Mașlocul** cu cinci nume noi în echipa de start

Deși practic a început sezonul miercuri prin succesul din Cupă împotriva Giarmatei, ASU Politehnica a disputat azi doar al doilea joc amical al verii. Alb-violeții de pe „Știința” au învins nou-promovata Voința Mașloc cu 3-1, iar Paul Codrea a mizat din primul minut pe nu mai puțin de cinci jucători sosiți la echipă în această vară.

După 2-0 cu Millenium în Faza I a Cupei României, Politehnica din „D” are răgaz pentru a-și aranja lotul până la următorul tur. Echipa susținută de galerie a avut împotriva Mașlocului nu mai puțin de cinci nume noi printre componenții vechi. Astfel, puștii Alex Contescu, Marco Giuricici și Alex Rus, toți de la Banatul, alături de Brian Filimon (ex-Ghiroda) și Narcis Damian, care a evoluat deja pentru ASU Poli, vor face parte din planurile echipei pentru noul sezon. De asemenea, pe parcurs a intrat și veteranul Naidin, o altă achiziție importantă la club, la fel cum e și Lucian Gavriluță, fundaș care nu a evoluat însă azi.

Golurile au fost marcate de Dorin Codrea, Vucea și Panc din penalty. Prima reușită a fost un eurogol. Voința Mașloc, o echipă nou promovată în Liga a IV-a Timiș, a punctat prin Popa, sosit de la CFR Timișoara, la 1-1.

Portarul Burtic, învoit pentru a se însura

Paul Burtic, titular în majoritatea jocurilor între buturile alb-violeților a fost azi scutit pentru a merge la cununia civilă. Goalkeeperul și-a unit destinele cu logodnica Simona iar la ceremonie au participat printre alții și colegul Flavius Tulcan.

ASU Poli va evolua în Faza 2 a Cupei României pe 30 iulie, de la ora 17.30.

ASU Politehnica: Rogojină – Contescu, Brânzan, Gălan, Damian – Ilie, Filimon, Codrea, Ghinescu – Giuricici, Rus. Au mai intrat: Muntean – Obrejan, Feher, Vucea, Naidin, Popoviciu, Panc, Făgețan și Iorgovan.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă