AS SR Brașov pregătește o lovitură de imagine. Dani Coman, ofertat să vină ca președinte

Marius ANGHEL 26 Apr. 2018, 12:15 Ligi județene
AS SR Brașov pregătește o lovitură de imagine.** Dani Coman, ofertat să vină ca președinte
  • AS SR Brașov este pe cale să dea o lovitură importantă la nivelul conducerii. Actualul președinte al Astrei, Dani Coman, este dorit insistent de către Maurer în conducerea echipei brașovene. Fostul portar nu infirmă.

 

Simon Maurer, finanțatorul echipei brașovene a suporterilor „stegari”, și Dani Coman au o relație de prietenie încă din perioada în care „Robocop” apăra la FC Brașov, iar omul de afaceri a confirmat în dese rânduri că se consultă cu președintele Astrei.

În ultimele zile, Maurer a avut mai multe discuții la Brașov cu Dani Coman, cei doi fiind văzuți în sediul firmei omului care dă banii la AS SR. Deși poate părea surprinzător, Coman ar lăsa postul de președinte al echipei de Liga 1 pentru a reveni la Brașov.

Pe lângă relația excelentă cu Maurer, Coman este atașat de Brașov încă din perioada în care a jucat aici. Mai mult, fostul portar are și o locuință la Brașov, un motiv în plus să accepte oferta. De altfel, Dani Coman a fost unul dintre oamenii care au insistat pe lângă Maurer să se implice în fotbal și să preia clubul brașovean.

„Brașovul trebuie să revină cât mai rapid în elita fotbalului românesc. Am jucat la FC Brașov și sunt mândru de acest lucru, pentru că am îmbrăcat tricoul unei echipă de tradiție, care are suporteri”, spunea Dani Coman în iarnă, când se discuta preluarea clubului de către Simon Maurer.

Relație bună și cu Vasile Dochița

Deși s-a confruntat cu multe probleme la Astra, Coman a avut rezultate ca președinte la Astra Giurgiu, echipă cu care are în palmares ca și conducător un titlu și Supercupa României. Chiar dacă poate părea suprinzător, Dani Coman s-ar înhăma la un proiect care se dorește unul pe termen lung, care are ca obiectiv promovarea în cel mai scurt timp în Liga 1.

Un alt aspect care poate fi decisiv este relația excelentă cu președintele Vasile Dochița, astfel că cei doi pot colabora fără probleme în conducerea echipei. „Dani Coman este dorit în conducerea echipei”, au precizat apropiații lui Simon Maurer pentru Monitorul Expres.

Omul de afaceri a plecat ieri în Germania, iar săptămâna viitoare va reveni la Brașov. Dani Coman nu a infirmat informația că i s-a propus să vină la AS SR Brașov, acesta precizând doar că „relația de prietenie cu Simon este cunoscută. Respect Brașovul, iubesc acest oraș, dar mai multe nu pot comenta”.

După 20 de etape desfășurate în campionatul Ligii a 4-a Brașov, AS SR Brașov ocupă locul 1, cu 54 de puncte, cu trei mai multe decât Precizia Săcele, principala contracandidată la promovare.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 26 Apr. 2018, 12:15 Ligi județene
Pe aceeași temă