Ardeți ogoarele, otrăviți fântânile! Indicațiile aberante primite de localnici înainte de meciul celor de la „U” Cluj. Suporterii puteau să moară de sete și nu erau băgați în seamă | FOTO

Marius ANGHEL 25 Sep. 2016, 12:42 Ligi județene

„U” Cluj, echipă manageriată de Ioan Ovidiu Sabău, joacă în liga a patra, iar sâmbătă a avut meci cu Someșul Gilău. Deși ministadionul celor de la Someșul Gilău are o capacitate de… 50 de locuri, nu mai puțin de 2000 de fani ai „șepcilor roșii” au asistat la victoria echipei lor cu 3-1, după golurile lui Goga, Pintea și Bercea.

Fanii Universității s-au urcat și pe gardurile caselor din vecinătate pentru a putea urmări meciul, asta în ciuda avertismentelor primite de localnici din partea autorităților locale:

„Către toți cetățenii din zona Braniște,

Având în vedere faptul că sâmbătă (24.09.2016) începând cu orele 11 va avea loc partida de fotbal dintre FC Someșul Gilău și Universitatea Cluj, vă informăm că între orele 9-14 va fi interzis accesul vehiculelor de orice tip în zona Braniște […]

De asemenea, vă solicităm respectuos pentru siguranța dumneavoastră și a bunurilor dumneavoastră:

-să închideți porțile de acces în proprietate
-să nu intrați în discuții sau polemici cu suporterii
-să nu vă amestecați cu suporterii echipei oaspete
-să nu oferiți sticle cu băuturi sau apă suporterilor”.

După desfășurarea a trei meciuri în campionatul Ligii a IV-a Cluj, Universitatea Cluj are punctaj maxim și cel mai bun golaveraj, 22-1. Someșul Gilău i-a înscris până acum primul gol în acest sezon.

Următorul meci al lui „U” Cluj va avea loc sâmbăta viitoare, pe Cluj Arena, cu Unirea Florești.

Foto principal: captură DigiSport

 
Marius ANGHEL 25 Sep. 2016, 12:42 Ligi județene
Pe aceeași temă