Amical spectacol între Corbeanca și Ciorani!

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 16:59 Ligi județene
Amical spectacol** între Corbeanca și Ciorani!

CS Corbeanca, echipă care aspiră la promovarea în liga a III-a, din județul Ilfov și Voința Ciorani au oferit un recital de goluri, într-un amical jucat sâmbătă pe sinteticul de la Buftea. Deși Corbeanca a avut 2-0 și 3-2, succesul a revenit elevilor lui Valeriu Aristan, care au întors rezultatul, câștigând cu 4-3.

De departe, reușita meciului i-a aparținut fostului junior al Petrolului, din divizia B, de sub comanda lui Vivi Răchită, Alexandru Andrei, care a reușit un șut de excepție – diagonală de la 25 de metri, lateral stânga, mingea ducându-se la încheietura barelor, în colțul opus (min. 31), golul acesta reprezentând semnalul „trezirii” prahovenilor, acre erau condusși cu 2-0!

Într-o garnitură a celor din Corbeanca în care și-au făcut apariția fostul „câmpinean” Ghidia sau Bădilă (jucător trecut pe la Prahova Tomșani), Ioniță (cu o dublă, a fost cel mai periculos om al ilfovenilor), în timp ce, la Ciorani, mijlocașul Gabi Munteanu a „răspuns” cu aceeași monedă: două șuturi plasate, care au atins „ținta” – în minutele 42 și 78.

Succesul echipei lui Ion Mihai (venit de la cununia civilă a unui nepot, până la teren, să vadă o repriză din amical!) și Marin Voicu a fost adus de golgeterul Ciobanu, care, a lovit exact atunci când trebuia, în minutul 89, cu un șut din acreu, imparabil, aproape de vinclu, care a stabilit scorul final: 4-3 pentru „oaspeți”.

Formația trimisă în teren la acest amical de Voința Ciorani a fost următoarea: Catană – Docea, Tătaru, V. Iordache, Cr. Gheorghe – O. Gheorghe, L. Dumitru, G. Munteanu, A. Andrei – Aristan – A. Ciobanu, pe parcurs intrând portarul Tănase și jucătorii de câmp Cr. Stan, Dănilă, Crăciun, Curea, Stancu, Niculescu și Dorobanțu.  

Petculescu e la Juventus

O surpriză neplăcută pentru echipa din Ciorani a fost, la începutul meciului, înaintea partidei cu Corbeanca, pe terenul sintetitc de la Buftea jucând Juventus București cu CS Ștefănești (scor 2-2). Astfel, în garnitura bucureștenilor antrenați de Eugen Trică evolua și… Fabian Petculescu, jucător de care cei de la Ciorani nu știau nimic de câteva zile, el nemaivenind la antrenamente. „În mod normal, Juventus nu-l poate legitima fără acordul nostru, dar sunt dezamăgit de atitudinea jucătorului. Vreau să aflu cine l-a dus acolo și vorbim după asta” – spune Ion Mihai, cel care l-a plătit pe jucător în ultima jumătate de campionat.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 16:59 Ligi județene
Pe aceeași temă