Alin Stoica nu va mai juca la ASU Poli!

Mihai Andries 07 Jan. 2014, 19:00 Ligi județene
Alin Stoica** nu va mai juca la ASU Poli!

Formația de pe „Știința” așteaptă mai multe întăriri pentru atingerea obiectivului: promovarea în Liga a III-a. ASU Politehnica își va relua pregătirea luni, 13 ianuarie. Liderul din D-Timiș nu va mai beneficia însă în retur de serviciile lui Alin Stoica. Accidentat în toamnă, fostul internațional se gândește să plece în străinătate.

ASU Poli e lider în județ cu 46 de puncte după un tur în care aproape totul a mers perfect. Chiar și așa urmăritoarea din Ghiroda mai dă emoții, aflându-se la doar trei lungimi în spate. Antrenorul Paul Codrea intenționează să-și întărească puternic echipa în această iarnă. La „Baza 2″ sunt așteptați luni, la reunirea echipei, o nouă serie de fotbaliști care au avut de-a face cu ligile superioare. „Suntem în discuții cu mai mulți jucători”, ne-a spus Paul Codrea. Tehnicianul timișorenilor a anunțat în schimb că Stoica nu se va mai întoarce la echipa alb-violetă. „Își caută echipă în străinătate sau poate va juca în Liga I”, a precizat tehnicianul timișorean.

Alin Tudorel Stoica (34 ani) a sosit la ASU Politehnica în mijlocul lui aprilie, după ce nu s-a înțeles cu UTA. Fostul mijlocaș al lui Anderlecht și al lui Poli a avut mai multe probleme medicale în ultima perioadă. El a plecat după jocul din runda a 7-a cu Pobeda (scor 1-1), la București pentru a fi tratat la clinica cunoscutului medic sportiv Pompiliu Popescu, dar nu a mai revenit pe „Știința”. El a marcat un gol în 13 apariții pentru alb-violeți.

 

Sursa: Sport9

Mihai Andries 07 Jan. 2014, 19:00 Ligi județene
Pe aceeași temă