Alegerile la AJF Prahova se amână pentru 2013!

Mihai Andries 29 Nov. 2012, 17:58 Ligi județene
Alegerile la AJF Prahova se amână pentru 2013!

După ce anunțul de organizare a alegerilor pentru conducerea AJF Prahova a declanșat polemici aprinse, cu mai bine de două săptămâni înainte de data Adunării Generale, ieri, forul de conducere de pe strada Pielari a luat decizia de a „despărți” cele două evenimente importante de pe ordinea de zi a întâlnirii din 14 decembrie: votarea unui nou statut și, respectiv, alegerile.

Astfel, conform deciziei de ieri, una votată în unanimitate de voturi, noul statut va fi dezbătut și aprobat, în mod normal, la această ședință, el urmând să „folosească” la următoarea Adunare Generală, în 2013, tocmai pentru desemnarea conducerii, pentru un viitor mandat.

Iată comunicatul oficial postat ieri pe site-ul www.frf-ajf.ro:

„Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Prahova a decis, în ședința de astăzi, în unanimitate de voturi, revocarea deciziei de a organiza alegeri pentru funcțiile de Președinte și Vicepreședinte, în Adunarea Generală din  14 decembrie. În Adunarea Generală programată la această dată se va discuta și aproba, așa cum este prevăzut, noul Statut al AJF Prahova, urmând ca alegerile să se desfășoare după aprobarea sa, în viitoarea Adunare Generală, în conformitate cu prevederile aprobate. Decizia a fost luată, la propunerea reprezentanților cluburilor, în acest for de conducere, tocmai pentru a se evita toate speculațiile privind aceste alegeri, apărute în ultimele zile, AJF nedorind nici implicarea politicului în fotbal, așa cum se menționează pe unele canale media, nici să dea prilejul unor speculații privind oportunitatea și timpul redus de organizare a acestor alegeri, importante pentru fotbalul județean prahovean, județul nostru reprezentând, foarte probabil, cea mai importantă structură fotbalistică județeană din țară.  
Rugăm delegații echipelor participante la Adunarea Generală a AJF, din 14 decembrie, să studieze cu atenție proiectul Statutului AJF – publicat pe siteul oficial și să facă eventuale propuneri pe care le consideră utile”.

 

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 29 Nov. 2012, 17:58 Ligi județene
Pe aceeași temă