Silviu Crângașu va conduce AJF Prahova cel puțin încă un mandat, al cincilea consecutiv! Forul aflat în apropierea stadionului ”Ilie Oană” va avea doi vicepreședinți de acum înainte

Marius ANGHEL 09 Aug. 2021, 14:15 Liga 4
Silviu Crângașu va conduce AJF Prahova cel puțin încă un mandat, al cincilea consecutiv! Forul aflat în apropierea stadionului ”Ilie Oană” va avea doi vicepreședinți de acum înainte

Asociația Județeană de Fotbal Prahova merge pe mâna lui Silviu Crângașu (61 de ani, foto, în centru) pentru încă patru ani. Nici nu avea cum altfel, fiindcă acesta a fost singurul candidat la funcția de președinte.

Crângașu va ajunge, astfel, să conducă destinele fotbalului prahovean pentru nu mai puțin de 20 de ani, tot el fiind președinte și în precedentele patru mandate. În plus, înainte de a fi instalat în fruntea AJF Prahova, a avut și un mandat de vicepreședinte.

AJF Prahova continuă cu Silviu Crângașu președinte, dar va avea doi vicepreședinți de acum înainte

În ședința din 6 august 2021 a Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova, desfășurată la Ploiești, peste 90 de structuri afiliate l-au votat în unanimitate pe Silviu Crângașu pentru a ocupa pentru a cincea oară la rând funcția de președinte.

Noutatea acestui mandat este reprezentată de desemnarea de acum înainte a doi vicepreședinți în cadrul forului de pe strada Pielari, aflată în vecinătatea stadionului ”Ilie Oană”. Teodor Negoiță este unul dintre ei, iar al doilea votat pentru această funcție a fost avocatul Cătălin Popescu.

Membrii afiliați au ales pentru un mandat de patru ani următoarea componență a Comitetului Executiv al AJF Prahova:

președinte: Silviu Crângașu
vicepreședinți: Cătălin Popescu și Teodor Negoita
președintele comisiei de arbitri: Marian Deaconu
reprezentant Liga A Prahova: Nicolae Vereu
reprezentanți Superliga B Prahova: Vladimir Nica și Alexandru Talianu
reprezentant Liga B: Marius Manaloiu
reprezentant echipe de copii și juniori: Cristinel Damian
secretar general: Marian Dima

Prahova, în cădere liberă cu reprezentantele ei în primele trei ligi

Silviu Crângașu va încerca în noul său mandat, al cincilea consecutiv, să resusciteze fotbalul prahovean. Județul nu are niciun club în Liga 1 de câțiva ani buni, la nivelul Ligii 2 este reprezentată de trei ani de Petrolul Ploiești, iar la Liga 3 va avea în noul sezon doar două echipe în competiție, cel mai redus poate în toată istoria sa. După desființarea echipei Astra 2, Prahova va fi reprezentată în cel de-al treilea eșalon doar de CS Blejoi și CSO Plopeni.

Liga a 4-a, denumită Liga A, a avut în weekendul tocmai încheiat startul noului sezon, la care au luat parte 18 echipe. În primăvară, reprezentanta județului la barajul de promovare în Liga 3, ASCS Petrolul 95, s-a făcut de râs. După 4-0 cu FC Avrig, campioana din Sibiu, în primul baraj, în al doilea baraj a avut o cădere inexplicabilă în retur. După 3-0 în deplasare cu modesta ACSM Olteniţa, în retur a pierdut acasă cu 0-4, ratând, astfel, și promovarea.

De altfel, în ultimii ani, Prahova, altădată o forță fotbalistică la nivel județean, a devenit una de pluton, după ce în edițiile precedente de baraj de promovare în Liga 3 reprezentantele ei au pierdut în fața unor formații din județene mult mai slabe, ca Ialomița sau Călărași.

Foto: AJF Prahova și Ziarul Prahova

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-petrolul-se-joaca-de-la-ora-1300-ploiestenii-au-castigat-ultimele-doua-intalniri-cu-bucurestenii-19194817

Marius ANGHEL 09 Aug. 2021, 14:15 Liga 4
Pe aceeași temă