Academia Rapid, transfer de marcă! După Maftei, un alt jucător iubit în Giulești a semnat cu „vișinii”

Marius ANGHEL 16 Jan. 2018, 11:14 Ligi județene
Academia Rapid, transfer de marcă!** După Maftei, un alt jucător iubit în Giulești a semnat cu

Ionuț Voicu, 33 de ani, e, oficial, jucătorul celor de la Academia Rapid, fiind a doua revenire importantă reușită de „vișinii” în această iarnă, după cea a lui Vasile Maftei.

„Ionuț Voicu (33 de ani) a venit la Rapid de la CS Mioveni, în 2012, și a evoluat timp de doi ani în tricoul giuleștenilor, bifând 49 de prezențe, remarcându-se printr-o determinare exemplară.

Fostul căpitan revine la Rapid după o pauză de patru ani, timp în care a evoluat pentru CSMS Iași, între 2014 și 2017, în acest sezon având 8 meciuri jucate în tricoul lui Gaz Metan Mediaș, ultima sa apariție datând de pe 17 septembrie 2017, într-o partidă cu FCSB.

Voicu se alătură unei liste importante de foști jucători ai Rapidului, care pun umărul la revenirea echipei în prim planul fotbalului românesc, ca Daniel Niculae, Daniel Pancu, Vasile Maftei, Doru Bratu sau Alex Iacob”, se arată pe siteul Academiei Rapid.

Academia Rapid se află pe locul 3 în Liga a 4-a București, după ce a fost depunctată cu trei puncte. Giuleștenii au 35 de puncte, cu trei mai puțin decât liderul CSA Steaua.

Marius ANGHEL 16 Jan. 2018, 11:14 Ligi județene
Pe aceeași temă