Academia Rapid a dat „lovitura” în această iarnă! Fotbalistul care a revenit în Giulești pentru a pune umărul în lupta pentru promovare cu Steaua

Marius ANGHEL 24 Dec. 2017, 20:56 Ligi județene
Academia Rapid a dat

Academia Rapid a făcut, oficial, primul transfer al iernii pentru lupta la baionetă cu Steaua pentru câștigarea Ligii a 4-a București și promovarea în Liga a 3-a. Vasile Maftei a fost prezentat oficial ca noul fotbalist al giuleștenilor. 

Fostul căpitan al Rapidului a revenit în Giulești, la 36 de ani, după ce s-a despărțit îm luna noiembrie de FC Voluntari. „Bine ai revenit acasă, Vasile Maftei”, este mesajul cu care l-au întâmpinat giuleștenii pe fundașul dreapta. 

Maftei a debutat pentru Rapid pe 22 aprilie 2001, într-un meci cu Foresta, câștigat cu 4-1. În cele nouă sezoane petrecute în tricoul vișiniu, fundașul a bifat 265 de jocuri, în care a marcat de 10 ori. 

La finalul primei părți a campionatului Ligii a 4-a, Academica Rapid are trei puncte în spatele liderului CSA Steaua, după ce giuleștenii au pierdut la „masa verde” meciul cu AS Tricolor.

 

Marius ANGHEL 24 Dec. 2017, 20:56 Ligi județene
Pe aceeași temă