A dus pe ARO Câmpulung în Divizia B, a bătut pe Rapid și a dat 7 goluri într-un meci de baraj!

17 Apr. 2012, 14:16 Ligi județene

Câmpulungeanul Sergiu Coman se află, parcă, la prima tinerețe în fotbal și asta pentru că, dacă îl urmărești astăzi la un meci din Campionatul Județean și îl vezi cât aleargă nu-i dai vârsta reală: 41 de ani! Dintre aceștia 26 au fost de fotbal neîntrerupți, iar CZ-ul, cum este poreclit, nu se gândește să-și pună ghetele în cui! Exceptând Liga I, Sergiu Coman a evoluat în toate celelalte eșaloane: de la juniori până în Divizia B! A rămas în inimile suporterilor musceleni prin golul marcat în barajul de pe 25 iunie 1995, ARO Câmpulung – ICIM Brașov (1-0), victorie care a readus echipa de la poalele Mateiașului în Divizia B!

Fotbalul l-a început la 14 ani, la juniorii echipei ARO, însă doar un an mai târziu a fost promovat la echipa de seniori! Are o bogată carte de vizită:
* 10 echipe pentru care a evoluat (în ordine: ARO Câmpulung, Forestierul Stâlpeni, AC Muscelul Câmpulung, Fulgerul Lerești, CS Rucăr, Flacăra Boteni, CS Rucăr II, AS Dragoslavele, AS Cetățeni, iar în prezent la AS Godeni);
* 3 meciuri de baraj câștigate:
– pentru Divizia B: ARO – ICIM Brașov 1-0 (a dat golul victoriei);
– pentru Divizia C: Forestierul Stâlpeni – Petrolul Roata de Jos 3-1 (a marcat 2 goluri) și Fulgerul Lerești – UTCHIM Găești 6-3;
* a câștigat Cupa României – faza județeană cu CS Rucăr, după 2-0 cu FC Argeș II Pitești pe terenul „Nicolae Dobrin” din Pitești;
* are două titluri în Campionatul Județean – seria Nord, cu CS Rucăr II și AS Dragoslavele, iar acum se pregătește pentru al treilea titlu cu AS Godeni, echipă la care poate fi văzut evoluând în această peroadă, duminică de duminică!

Amintiri, Sergiu Coman are, cu siguranță, multe de povestit! N-ar putea uita că în 1993 a eliminat Rapid București din Cupa României pe când evolua cu ARO în Campionatul Județean – Divizia D, iar Rapid era în Divizia A și-i avea în lot, printre alții, pe Leontin Toader, Iulian Chiriță și Fane Țâră! Nu poate uita nici faptul că într-un meci de baraj pentru promovarea în Divizia B, a marcat 7 goluri! ARO – Rulmentul Alexandria a fost atunci 11-0 (în tur 0-1), însă niciuna dintre echipe nu a promovat!

Și-a lăsat, așadar, amprenta asupra fiecarărei echipe pentru care a evoluat și sunt realizări cu care nu se pot lăuda foarte mulți fotbaliști din zona Muscel!

Articol scris de Bogdan BURHAN (sportinmuscel.ro)

17 Apr. 2012, 14:16 Ligi județene
Pe aceeași temă