ARO Câmpulung, accent pe tineri după promovarea în Liga 3! A adus antrenor de la Academia ”Gheorghe Hagi”

Bogdan BURHAN 14 Jul. 2023, 15:45 Liga 3

La sfârșitul anilor 90, în eșalonul secund al fotbalului românesc, pe atunci ”Divizia B”, ARO Câmpulung era una dintre echipele de referință, fiind foarte aproape, în două rânduri, să câștige seria din care a făcut parte și implicit să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc!

Odată cu problemele financiare de la uzina constructoare de mașini, ARO, probleme au apărut, inevitabil, și la echipa de fotbal, care la finalul sezonului 2003-2004 a retrogradat și ulterior s-a desființat!

Planurile echipei ARO Câmpulung, după promovarea în Liga 3

În vara acestui an, după câștigarea Ligii a IV-a în Argeș și apoi a barajului de promovare în Liga 3 (6-2 la general cu Oltul Curtișoara), brand-ul ARO a revenit în actualitate, iar la începutul acestei săptămâni, muscelenii s-au reunit la stadionul ”Municipal” din Câmpulung sub comanda unui nou antrenor principal.

Conducerea administrativă l-a ales pe Ionuț Mihu, un tânăr, dar experimentat antrenor, venit de la Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi”, iar din staff-ul său va face parte și Ovidiu Tică, antrenorul care a promovat pe ARO!

Odată cu această promovare, la ARO Câmpulung începe un proiect pe termen lung, pus la punct încă din iarnă, și care se bazează în mod expres pe tineri!

Antrenorul echipei ARO Câmpulung, Ionuț Mihu

Tocmai de aceea la prima strigare, dintre cei 32 de jucători prezenți, s-au regăsit numai doi ”veterani”, respectiv Simon Măzărache (30 ani) și Gabriel Jenaru (30 ani), în rest numai tineri cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani!

Suntem o echipă nou promovată, o echipă care își dorește un proiect pe termen lung, printr-un Centru de formare care să aducă juniorii mai departe, către echipa mare și de ce nu către alte echipele din fotbalul românesc.

Eu am lucrat numai cu juniori în cadrul Academiei ”Gheorghe Hagi” și îmi doresc să continui pe această linie pentru că toți vor jucători tineri, dar nimeni nu vrea să crească tineri”, a spus Ionuț Mihu, antrenor principal ARO Câmpulung.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-s-a-intors-din-cantonament-19277200

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-gavra-a-ajuns-in-liga-3-19277194

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-a-semnat-cu-concordia-chiajna-19277189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-velisar-a-semnat-cu-corvinul-hunedoara-19277186

https://liga2.prosport.ro/liga-3/flacara-horezu-a-ramas-fara-antrenori-19277180

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bebeto-lupulet-si-iulian-anca-trip-in-lot-surprizele-chirurgului-19277175

 

Bogdan BURHAN 14 Jul. 2023, 15:45 Liga 3
Pe aceeași temă