Iulian Popa a demisionat de la FC Avrig după eșecul cu Inter Stars Sibiu și va antrena echipa din orașul natal

Adi MARICA 17 Apr. 2022, 15:55 Liga 4
Iulian Popa a demisionat de la FC Avrig după eșecul cu Inter Stars Sibiu și va antrena echipa din orașul natal

Antrenorul Iulian Popa (37 de ani) a demisionat de la conducerea tehnică a echipei FC Avrig, imediat după eșecul la scor, 0-5, cu liderul Inter Stars Sibiu, meci care a contat pentru etapa a 2-a a play-off-ului Ligii a 4-a Sibiu.

Iulian Popa a demisionat de la FC Avrig după eșecul cu Inter Stars și îndepărtarea la șase puncte de lider

Instalat ca antrenor la Avrig la începutul lunii septembrie 2021, Iulian Popa a avut un parcurs excelent cu gruparea sibiană, aproape perfect, însă, în ciuda acestui lucru, a demisionat.

”Am ajuns la șase puncte în spatele liderului după acest eșec și am luat decizia să renunț. Am pierdut cu 5-0, însă consider că scorul este mult prea dur. Îi felicit pe sibieni, au fost echipa mai bună și merită să fie campioană. Acesta este primul eșec cu mine pe bancă, a mai fost o înfrângere, în campionat, cu Miercurea Sibiului, dar la acel meci am fost plecat cu probleme personale din țară. Eu am spus de la început că voi rămâne la echipă atât timp cât ne vom bate cu șanse reale la câștigarea campionatului. Le mulțumesc celor de la Avrig pentru încrederea acordată, pentru condițiile oferite, dar așa am considerat eu că este mai bine”, a spus Iulian Popa.

FC Avrig, pe locul 3 în play-off-ul Ligii a 4-a Sibiu, controlat de Inter Stars Sibiu

FC Avrig a căzut pe locul 3 în play-off-ul Ligii a 4-a Sibiu în urma acestui eșec și are 24 de puncte.

Pe primele două poziții sunt Inter Stars Sibiu (30 puncte), echipă prezitată de Teodor Birț și care vrea să devină continuatoare fostului club Inter Sibiu, și Păltiniș Rășinari (26 puncte).

Din acest sezon mai sunt de disputat opt etape, iar Inter Stars este marea favorită la câștigarea campionatului și la participarea la barajul de promovare în Liga 3 cu reprezentanta județului Brașov.

Antrenează Chimia Orașul Victoria!

Fostul mijlocaș al Brașovului și al Rapidului va continua ca antrenor la Chimia Orașul Victoria, ultima clasată din Liga a 4-a Brașov!

”Încep un proiect de revitalizare a fotbalului la Victoria”, a spus Popa, originar chiar din Victoria.

”Fotbalul mi-a dat totul în viață”

Iulian Popa a renunțat la cariera de fotbalist în urmă cu trei ani, pe când era la FC Hermannstadt și avea doar 34 de ani.

”Când mă uit în spate sunt mândru că am jucat la echipe importante din fotbalul românesc, FC Brașov, Rapid, Oțelul, Voința Sibiu și FC Hermannstadt”, spune fostul mijlocaș Iulian Popa, care înainte de echipele amintite a mai jucat și pentru Forex Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea.

Cariera de antrenor a început-o ca ”secund” al lui Alexandru Pelici la FC Hermannstadt. De altfel, ca fotbalist, Iulian Popa a dat cel mai bun randament cu Pelici antrenor. ”Am început ca secund al lui Pelici, apoi am lucrat cu Vasile Miriuță, Eugen Neagoe și apoi iar cu Miriuță. De la toți antrenorii cu care am lucrat ca jucător și apoi ca antrenor secund am avut ceva de învățat. În timp vreau să implementez stilul meu, concepția mea ca antrenor. Din vara lui 2020, m-am retras acasă, la Victoria, unde mi-am deschis o academie de fotbal. Fotbalul mi-a dat totul în viață, acum a venit și rândul meu să dau ceva fotbalului la Victoria”, spunea Iulian Popa.

Foto: FC Avrig

https://liga2.prosport.ro/liga-4/iulian-popa-la-prima-experienta-ca-antrenor-principal-fostul-mijlocas-al-echipelor-fc-brasov-sau-fc-hermannstadt-are-victorii-pe-linie-de-cand-a-fost-instalat-in-functie-si-spera-la-promovare-19205066

https://liga2.prosport.ro/liga-4/frf-a-tras-la-sorti-duelurile-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-editia-2022-2023-19220424

https://liga2.prosport.ro/liga-4/octavian-goga-a-luptat-singur-si-a-castigat-pe-modelul-burleanu-la-frf-unanimitate-pe-linie-si-la-ajf-brasov-suntem-la-coada-clasamentului-pe-tara-la-infrastructura-19227418

https://liga2.prosport.ro/special/am-cancer-dar-ma-voi-face-bine-povestea-tulburatoare-a-lui-savin-cojocaru-golgheterul-echipei-inter-cristian-care-de-la-inceputul-acestui-an-se-lupta-cu-o-boala-ingrozitoare-19227228

Adi MARICA 17 Apr. 2022, 15:55 Liga 4
Pe aceeași temă