Continuă circul la AJF Ilfov: 29 de membri afiliați s-au întâlnit degeaba la Buftea. Alegerile au fost mutate | EXCLUSIV

Daniel NAZARE 06 May. 2021, 10:53 Liga 4
Continuă circul la AJF Ilfov: 29 de membri afiliați s-au întâlnit degeaba la Buftea. Alegerile au fost mutate | EXCLUSIV

Alegerile la Asociația Județeană de Fotbal Ilfov, programate pentru miercuri, 5 mai, de la ora 16:00, la Buftea, au fost din nou amânate, de această dată pentru 20 mai 2021, de la aceeași oră.

29 din membri afiliați s-au strâns la Buftea, dar la întrunire n-au venit președintele Dumitru Crăciun și nici secretarul general. Conform statutului a fost notificat Comitetul Executiv și scrutinul va avea loc în data de 20 mai.

Asta după ce unul dintre candidați are 73 de ani, n-are studii superioare, dar dosarul a fost validat, după cum ProSport a scris de săptămâna trecută.

Alegerile unor noi conducători ai AJF Ilfov au fost amânate pentru 20 mai

Iată care este notificare trimisă de membrii afiliați:

Articolul 31 alineat(4) prevede:

„In cazul in care, in urma solicitarii primite conform prevederilor alineat (2), Comitetul executiv nu convoaca o Adunare Generala Extraordinara, membrii AJF Ilfov care au solicitat convocarea acesteia pot convoca ei insasi Adunarea Generala. Membrii AJF Ilfov trebuie sa primeasca o notificare cu privire la locul, data si ordinea de zi cu cel putin 15 zile inaintea de data desfasurarii Adunarii Generale Extraordinare”

Catre membrii afiliati ai AJF Ilfov

Proces verbal incheiat astazi 05.05.2021 in urma intrunirii membrilor afiliati ai AJF Ilfov prezenti conform cu tabelul de prezenta anexat Membrii afiliati AJF Ilfov prezenti astazi si semnatari ai procesului verbal hotarasc demararea procedurii de convocare a Adunarii Generale Extraordinare pentru data de 20.05.2021 ora 16:00 in localitatea Buftea pe stadionul Orasenesc Buftea.

Aceasta hotarare a fost luata in baza articolului 31 alineat (4) din statutul AJF Ilfov. Ordinea de zi a sedintei Adunarii Generale Extraordinare va fi comunicata tuturor membrilor afiliati ai AJF Ilfov prezenti astazi 05.05.2021 si are un punct unic. Articol unic – Alegeri pentru desemnarea Presedintelui,

Vicepresedintilor si a membrilor Comitetului Executiv al AJF Ilfov. Sunt desemnate urmatoarele persoane sa organizeze si sa obtina toate avizele necesare desfasurarii sedintei de Adunare Generala Extraordinara la data, ora si locatia mentionate mai sus:

– Tanasa Mugurel Adrian – CS Magurele
– Buhac Constantin – ACS Viitorul Domnesti
– Marius Serban – CS Branesti
– Mugurel Porumbacu – CS Concordia Chiajna
– Iordan Chiriac – ACSS Vointa Buftea

Pentru funcția de președinte se întrec actualul președinte, Dumitru Crăciun (73 de ani), personaj protejat de mai-marii FRF, în frunte cu Gabriel Bodescu, și Constantin Buhac (53 de ani).

Daniel NAZARE 06 May. 2021, 10:53 Liga 4
Pe aceeași temă