Planul diabolic al lui Marian Lumînare? Vrea să aducă AJF Ilfov la București! Șeful AMFB dezminte categoric: ”Nici dacă-mi deschid ușa nu mă duc” | EXCLUSIV

Daniel NAZARE 22 Feb. 2022, 14:53 Liga 4
Planul diabolic al lui Marian Lumînare? Vrea să aducă AJF Ilfov la București! Șeful AMFB dezminte categoric: ”Nici dacă-mi deschid ușa nu mă duc” | EXCLUSIV

Marian Lumînare (foto), președintele Asociației Municipale de Fotbal București (AMFB), își pune la punct ultimele detalii pentru trecerea la Asociația Județeană de Fotbal Ilfov sub tutela insituției din Capitală.

Planul constă, susțin cei de la Ilfov, în unirea competițiilor de copii și de juniori, miza fiind în prima instanță folosirea bazelor sportive din județ, foarte multe față de cele foarte puține din București.

De asemenea, lipsa de arbitri ar duce la formarea unui corp comun de ”fluierași”.

Vrea Marian Lumînare să aducă AJF Ilfov la București?

La toate întâlnirile în care încearcă să convingă șefii asociaților ilfovene, Marian Lumînare se recomandă ca fiind ”trimis în teritoriu de Gabi Bodescu”. Această expresie i-a iritat pe cei din Ilfov, care se simt păcăliți.

”Cei de la FRF mi-au solicitat un raport despre ce se întâmplă la Ilfov, toate problemele juridice pe care ei le au acum. Am stat de vorbă cu trei grupuri diferite și situația e foare complicată.

Nici dacă-mi deschid ușa nu mă duc! Nu mă interesează la ce probleme sunt acolo. E adevărat că am propus să li se permită echipelor de acolo să vină să joace în campionatul AMFB, să facem schimb de experiență la nivel de arbitraj. Să ne ajutăm. Dar n-ai cu cine. Chiar nu mă interesează AJF Ilfov, vreau să colaborăm să ne fie bine amândorura că suntem gard în gard cum se spune”, a declarat Marian Lumînare pentru ProSport.

La ultima Adunare Generală a AMFB, din ianuarie 2020, Marian Lumînare a luat 70 de voturi, în timp ce Ilie Ștefan Drăgan a primit 32.

Adunarea Generală de alegeri a Asociației Județene de Fotbal Ilfov și-a desemnat în mai 2021 noua conducere, președinte a fost ales Constantin Buhac (53 de ani). Acesta a ieșit învingător cu 29 voturi în favoarea sa, în timp ce contracandidatul său, Dumitru Crăciun (73 de ani), a reușit să adune numai 17.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ajf-ilfov-are-un-nou-presedinte-constantin-buhac-a-castigat-alegerile-in-fata-lui-dumitru-craciun-care-voia-un-nou-mandat-desi-depasea-varsta-admisa-de-regulament-19186013

 

Daniel NAZARE 22 Feb. 2022, 14:53 Liga 4
Pe aceeași temă