VIDEO | Victorie pentru Steaua în ultimul amical din Antalya. Golul decisiv cu ȚSKA Moscova 2, o „bijuterie”. Toate rezultatele înregistrate de echipa lui Marius Lăcătuș

Marius ANGHEL 21 Feb. 2019, 20:18 București

Steaua București a încheiat cu o victorie stagiul de pregătire din Antalya, totalizând în cele șase teste trei succese, două egaluri și o înfrângere drastică. Echipa antrenată de Marius Lăcătuș va reveni vineri seară în țară și va intra în linie dreaptă pentru reluarea campionatului Ligii 4 București, în primul meci oficial din 2019 urmând să o întâlnească, în deplasare, pe Carmen, clubul clasat pe locul 3.

Deși anunțase că va juca împotriva unei echipe din Georgia, Steaua a disputat ultimul amical din cantonamentul din Turcia contra echipei a doua a clubului rus ȚSKA Moscova, pe care a învins-o cu 2-1, după ce la pauză o conducea cu 1-0. 

Gheorghiță Constanținescu a avut prima ocazie a bucureștenilor în minutul 8, iar zece minute mai târziu mingea șutată de Ștefan Pădureț a lovit transversala. Chiar înainte de pauză, Alin Predescu (43) a scăpat singur cu portarul după o pasă primită de la Matheus Medeiros, l-a driblat în dreapta și a trimis în plasă din careul mic.

Imediat după pauză, rușii au egalat din interiorul careului, cu un lob peste portar. Totuși, steliștii au reușit golul victoriei pe final. Mărgărit a pătruns în flancul drept, a pasat în careu, iar Alin Robu (87) a înscris spectaculos, din prima, la vinclul colțului lung.

Lăcătuș a început acest amical în formula: Horia Iancu – Alin Iordache, Ștefan Pădureț, Radu Stoica, Caetano Lucas – Alexandru Aldea, Gheorghiță Constantinescu, Adrian Ilie, Florin Răsdan, Alin Predescu – Matheus Medeiros.

Rezultatele înregistrate de Steaua în cantonamentul din Antalya:

CSA Steaua – Tom Tomsk (Rusia, liga 2)  1-0 / Adrian Vîlcea
CSA Steaua – Cekmekoy (Turcia, liga 3) 1-1 (întrerupt în minutul 68) / Alexandru Mărgărit
CSA Steaua – FK Baltika Kaliningrad (Rusia, liga 2) 0-7
CSA Steaua – TJ Kovo Belusa (Slovacia, liga 3)  1-0 / Alin Predescu
CSA Steaua – Yenisey Krasnodarsk U21 1-1 / Adrian Ilie
CSA Steaua – ȚSKA Moscova 2 (Rusia) 2-1 /

Foto și video: CSA Steaua

Marius ANGHEL 21 Feb. 2019, 20:18 București
Pe aceeași temă