VIDEO | Steaua, învinsă la scor în al treilea amical disputat în Antalya. La pauză era condusă cu 4-0

Marius ANGHEL 13 Feb. 2019, 13:39 București

După ce testul disputat ieri cu echipa de Liga 3 din Turcia Cekmekoy a fost întrerupt în minutul 68, la scorul de 1-1, astăzi, Steaua București a disputat un nou meci amical în cantonamentul din Antalya, suferind o înfrângere drastică.

Dacă partida de marți a fost întreruptă de arbitru, fiindcă Marius Lăcătuș a intrat pe teren să-i conteste că nu a sancționat o fază în care jucătorul Lucas a fost victima unei intrări grosolane, în schimb, astăzi, antrenorul roș-albaștrilor nu a prea avut replică. Steaua a fost depășită în dese rânduri de adversarii de la FK Baltika Kaliningrad, ocupanta locului 16 din 20 în liga a doua din Rusia, în fața căreia a pierdut cu un nemilos 7-0.

La pauză, rușii au condus cu 4-0, după ce au deschis scorul încă din minutul 15, prin Saplinov, și l-au majorat prin Ruslan Magal (20′, 31′) și Aslan Dudiyev (27′). În partea secundă au mai înscris de trei ori, prin Drogunov (51′, 59′) și Dmitry Zakharov (84′).

Pentru Steaua, acesta a fost al treilea amical disputat în Antalya și prima înfrângere înregistrată. Primul l-a câștigat în fața celor de la Tom Tomsk, a doua clasată în liga secundă din Rusia, cu 1-0, prin golul marcat de Adrian Vîlcea (86). Iar al doilea a fost remiza, scor 1-1, cu turcii de la Cekmekoy (Liga 3), însă a fost întrerupt în minutul 68. În minutul 60, Alexandru Mărgărit egalase pentru „militari”.

Steaua va încheia cantonamentul din Antalya pe 22 februarie.


 

Foto: CSA Steaua
Video: FK Baltika

Marius ANGHEL 13 Feb. 2019, 13:39 București
Pe aceeași temă