Steaua, la a doua victorie în amicalele din Antalya. VIDEO | Ștefan Iovan și Alin Predescu au tras concluziile după succesul în fața adversarei din Slovacia

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 13:10 București
Steaua, la a doua victorie în amicalele din Antalya.** VIDEO | Ștefan Iovan și Alin Predescu au tras concluziile după succesul în fața adversarei din Slovacia

La patru zile distanță de la umilița suferită în fața echipei rusești de liga a doua FK Baltika Kaliningrad (scor 0-7), Steaua București a dat semne de revenire cu TJ Kovo Belusa, locul 4 în seria Vest a ligii a treia din Slovacia. Duminică, trupa lui Marius Lăcătuș a câștigat cu 1-0 al patrulea amical desfășurat în cantonamentul din Antalya.

Unicul gol al jocului cu TJ Kovo Belusa a fost marcat de către Alin Predescu, în minutul 43. Prima mare ocazie a roș-albaștrilor i-a aparținut lui Alexandru Mărgărit, în minutul 15, atunci când a trimis în bară.

În repriza a doua, în ciuda numeroaselor schimbări efectuate de către Lăcătuș, Steaua a mai avut două ocazii bune de a-și dubla avantajul, prin Cristian Iordache (60), care a șutat slab din interiorul careului, și Mihai Dimitrie (89), al cărui minge s-a dus puțin pe lângă poartă.

Steaua a început amicalul în formula: H. Iancu – Cr. Iordache, Șt. Pădureț, R. Stoica, Lucas Caetano – Ghe. Constantinescu, Ad. Vîlcea, Fl. Răsdan, A. Predescu, Al. Mărgarit – Matheus.

Rezultatele înregistrate de Steaua în cantonamentul din Antalya:

CSA Steaua – Tom Tomsk (Rusia, liga 2)  1-0 / Adrian Vîlcea
CSA Steaua – Cekmekoy (Turcia, liga 3) 1-1 (întrerupt în minutul 68) / Alexandru Mărgărit
CSA Steaua – FK Baltika Kaliningrad (Rusia, liga 2) 0-7
CSA Steaua – TJ Kovo Belusa (Slovacia, liga 3)  1-0 / Alin Predescu

Steaua va sta în cantonament în Antalya până pe 22 februarie. Marți și joi dispută îndă două partide de verificare.

Foto și video: CSA Steaua

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 13:10 București
Pe aceeași temă