Steaua a debutat cu o înfrângere în 2019. Carmen s-a impus la limită, iar lupta pentru promovarea în Liga 3 devine și mai aprigă

Marius ANGHEL 02 Mar. 2019, 17:58 București
Steaua a debutat cu o înfrângere în 2019.** Carmen s-a impus la limită, iar lupta pentru promovarea în Liga 3 devine și mai aprigă

Carmen București a învins-o, sâmbătă, pe teren propriu, pe Steaua, cu 1-0, în etapa cu numărul 16 a Ligii a 4-a pe București. A fost primul meci oficial disputat în acest an de formația condusă de Marius Lăcătuș, care în această iarnă și-a permis să facă un cantonament în Antalya.

Jocul dintre Carmen și Steaua a fost decis în prima repriză. Alexandru Nechita a înscris unicul gol al meciului disputat în Complexul Sportiv „Ion Țiriac”. Nechita l-a învins pe portarul Stelei, Horia Iancu, cu un șut din lovitură liberă. Pentru „militari”, aceasta a fost prima înfrângere înregistrată în acest sezon, după ce a încheiat turul cu 14 victorii și un egal.

Confruntarea dintre Carmen și Steaua, rivale în lupta pentru promovare, a fost prefațat de un „război” pentru bilete. Gazdele au refuzat, în prima fază, să le ofere tichete de acces pe stadion suporterilor steliști. După numeroase controverse apărute în mediul online, Carmen a anunțat că meciul se va disputa cu suporteri, dar numărul biletelor a fost unul limitat.

În clasament, Steaua rămâne lider după 16 etape. Băieții lui Marius Lăcătuș au 43 de puncte. Pe locul 2 este CS Dinamo (41 pct.), iar în imediata apropiere se situează Carmen și Progresul 2005, ambele cu 39 de puncte.

În etapa următoare, pe 8 martie, Steaua joacă în Ghencea cu AFC Vis de București, iar Carmen are meci în deplasare la Progresul.

Echipele de start:

Carmen: Stanciu – Pătrașcu, Stoian, Shedrack, Jitaru – Nechita, Lungu – S. Stancu, H. Chiacu, Ionița – Kana

Steaua: Iancu – Iordache, Pădureț, Stoica, Caetano – Mărgărit, Aldea, Răsdan, Gheorghiță, Predescu – Medeiros

Rezultate etapa 16 Liga 4 București:

AS Romprim – AFC Rapid 1-2
Real Crângași – LPS Mircea Eliade 3-0
Victoria București – Metaloglobus 2  2-1
Tricolor Footbal Club – CS Dinamo  0-1
Comprest GIM – ACS Unirea Politehnica  2-1
AFC Asalt – Progresul București 2005 1-3
Carmen București – CSA Steaua   1-0
AFC Vis de București – Bucharest United  1-7

Marius ANGHEL 02 Mar. 2019, 17:58 București
Pe aceeași temă