S-a enervat „Fiara”! Al doilea amical al Stelei în Antalya, întrerupt după ce Lăcătuș s-a enervat și a intrat pe teren

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 18:51 București

„Fiara” Marius Lăcătuș și-a intrat în rol și din postura de antrenor. Al doilea amical pe care Steaua București l-a avut programat în cantonamentul din Antalya s-a încheiat înainte de final, după ce fostul șeptar din Ghencea a contestat dur decizia arbitrului. Testul cu Cekmekoy a fost întrerupt în minutul 68, la scorul de 1-1.

Amicalul Stelei cu echipa de ligă a treia din Turcia, Cekmekoy, s-a încheiat încă din minutul 68, după ce Marius Lăcătuș a intrat pe teren să conteste decizia arbitrul de a nu sancționa o fază în care jucătorul Lucas a fost victima unei intrări grosolane, scrie site-ul oficial al clubului roș-albastru. Pe fondul tensiunii create, arbitrul a decis întreruperea partidei în acel moment, la scorul de 1-1.

Până atunci, ambele formații s-au arătat nemulțumite de prestația brigăzii de arbitri care a condus acest amical. Mai mult, golul turcilor a fost marcat în urma unui penalty acordat extrem de ușor, lucru care a produs tensiune atât pe margine, cât și pe teren.

Pentru Steaua a marcat Alexandru Mărgărit, în minutul 60.

În Antalya, Steaua a mai disputat un singur amical până acum, duminică, împotriva celor de la Tom Tomsk, a doua clasată în liga secundă din Rusia, pe care a învins-o cu 1-0, prin golul marcat de Adrian Vîlcea (86). În Turcia, bucureștenii mai au stabilit un amical cu Enisey Krasnoyarsk 2.

Foto: CSA Steaua

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 18:51 București
Pe aceeași temă