Gol din corner pentru Adrian Ilie, în tricoul Stelei. Echipa lui Marius Lăcătuș a avut și un jucător eliminat în penultimul amical în Antalya

Marius ANGHEL 19 Feb. 2019, 19:11 București
Gol din corner pentru Adrian Ilie, în tricoul Stelei.** Echipa lui Marius Lăcătuș a avut și un jucător eliminat în penultimul amical în Antalya

Steaua București a terminat la egalitate, scor 1-1, marți, al cincilea amical disputat în cantonamentul din Antalya, penultimul din acest stagiu, în compania echipei U21 a clubului rus de primă ligă Yenisey Krasnodarsk. Golul roș-albaștrilor, egalizator, a fost marcat direct din corner de Adrian Ilie.

Echipa antrenată de Marius Lăcătuș a început bine disputa cu rușii și încă din minutul 5 a fost aproape să înscrie, însă Mărgărit a șutat din afara careului pe lângă poartă. În schimb, adversarii au marcat dintr-o lovitură liberă de la marginarea careului, în minutul 25, atunci când Padureț a și fost eliminat pentru fault în postura de ultim apărător.

În partea secundă a jocului, roș-albaștrii au reușit egalarea printr-un super-gol. În minutul 62, Adrian Ilie (19 ani) a marcat direct din corner. Până la final, Steaua a dominat, însă a ratat de câteva ori reușita care i-ar fi adus victoria. Alin Predescu a irosit trei ocazii importante, în timp ce Florin Răsdan nu l-a putut învinge pe portarul advers, deși era în situație de unu la unu.

„Eu sunt responsabil cu executarea cornerelor de pe partea dreaptă și acum am bătut la bara a doua. Mingea a prins efect și a fost greu pentru portar să mai apere. Este primul meu gol oficial pentru echipa de seniori a Stelei și vreau să ajut cât mai mult la promovare”, a spus, pentru site-ul Stelei, Adrian Ilie, autorul golului egalizator al meciului cu Yenisey Krasnodarsk U21.

Steaua a început meciul în următoarea formulă: Cristian Drăgușin – Alexandru Ogică, Ștefan Pădureț, Bogdan Sitaru, Mihai Zamfir-Diaconeasa – Alexandru Tudor, Cosmin Mihai, Adrian Vîlcea, Alexandru Mărgărit, Vlad Nițu – Alin Robu.

Rezultatele înregistrate de Steaua în cantonamentul din Antalya:

CSA Steaua – Tom Tomsk (Rusia, liga 2)  1-0 / Adrian Vîlcea
CSA Steaua – Cekmekoy (Turcia, liga 3) 1-1 (întrerupt în minutul 68) / Alexandru Mărgărit
CSA Steaua – FK Baltika Kaliningrad (Rusia, liga 2) 0-7
CSA Steaua – TJ Kovo Belusa (Slovacia, liga 3)  1-0 / Alin Predescu
CSA Steaua – Yenisey Krasnodarsk U21 1-1 / Adrian Ilie

Ultimul amical al steliștilor în cantonamentul din Antalya va fi susținut joi, contra unei echipe din Georgia.

Foto: CSA Steaua

Marius ANGHEL 19 Feb. 2019, 19:11 București
Pe aceeași temă