Florentin Dumitru, out de la Steaua. Mesajul după despărțire pe care i l-au adresat suporterii

Marius ANGHEL 23 Aug. 2019, 15:46 București
Florentin Dumitru, out de la Steaua.** Mesajul după despărțire pe care i l-au adresat suporterii

Florentin Dumitru (42 de ani) a anunțat, vineri, la ProX, că nu mai face parte din stafful echipei Steaua București, care activează în Liga a 4-a.

Fostul mijlocaș stelist venise la echipa de fotbal a clubului Armatei odată cu noul antrenor Daniel Oprița și secunzii acestuia, Iulian Miu, Fănel Nofitovici și Sorin Bobariu, însă o funcție exactă nu i se oferise nici până acum, iar, între timp, s-a produs și ruptura.

Suporterii steliști au publicat, pe pagina oficială de Facebook a Asociației Steliștilor 1947, un mesaj de rămas-bun pentru Florentin Dumitru. „Florentin Dumitru a confirmat, astăzi, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”, că nu mai face parte din stafful echipei STEAUA. Îi mulțumim pentru colaborare și îi reamintim că STEAUA joacă doar în Ghencea și aparține, așa cum a fost din 1947, de CLUBUL SPORTIV AL ARMATEI”, se arată în mesajul AS 47.

Steaua va evolua pentru al treilea sezon consecutiv în Liga a 4-a București, după ce a ratat câștigarea campionatului în fața celor de la Rapid, respectiv Carmen. Rapid a câștigat apoi barajul pentru promovare și a ajuns în Liga 3, în timp ce Carmen l-a pierdut, iar apoi s-a retras din Liga 4.

Marius ANGHEL 23 Aug. 2019, 15:46 București
Pe aceeași temă