A fost sărbătoare în Ghencea după promovarea Stelei în Liga 3! Suporterii ”i-au luat pe sus” pe jucători și au făcut spectacol lângă noul stadion. ”Nu vă culcați pe o ureche” | FOTO și VIDEO

Andreea VISU 06 Aug. 2020, 01:01 Liga 4

Steaua a obținut la pas promovarea în Liga 3, după trei ani petrecuți în Liga 4, iar jucătorii și suporterii au sărbătorit în Ghencea, după revenirea de la Modelu (Călărași), acolo unde a desfășurat al doilea meci de la baraj, cel cu Bărăganul Ciulnița (Ialomița), câștigat cu 6-0. În primul meci, sâmbăta trecută, Steaua a câștigat cu 8-1 jocul cu Argeșul Mihăilești, reprezentanta județului Giurgiu.

Sute de fani au făcut spectacol în afara stadionul ”Vasile Enache”, în timpul jocului, inclusiv pe gazon, după fluierul final, și apoi pe drumul către întoarcere la București, cât și în Ghencea, unde s-au strâns cu toții pentru a aștepta echipa lui Daniel Oprița.

Steaua a promovat în Liga 3: ”E un sentiment plăcut, sperăm ca din an în an să promovăm în ligi superioare”

S-a reușit promovarea în Liga 3 la a treia încercare, iar jucătorii Stelei se gândesc deja la o nouă performanță asemănătoare, de această dată încununată cu o promovare în Liga 2. Florin Răsdan și Horia Iancu ar vrea să întâlnească FCSB chiar mai devreme, în Cupa României, competiție în care clubul lui Gigi Becali a triumfat în această ediție.

”Așteptam promovarea de trei ani! Avem testele la zi, suntem bine, nici nu mai contează acum, bine că am promovat. Ne gândim clar la Liga 2. Azi vom sărbători în Ghencea. Noi tratăm meciurile cu seriozitate și dăm câte putem. Ar fi frumos să jucăm cu FCSB, vom vedea dacă picăm cu ei”, a spus Florin Răsdan pentru ProSport.

”A sosit promovarea după trei ani. E un sentiment plăcut, sperăm ca din an în an să promovăm în ligi superioare. A fost mai ușor, dar mai greu cu pandemia. E foarte greu psihic, nu din punct de vedere fizic. Ne așteptam să fie o atmosferă frumoasă, suporterii noștri ne surprind de fiecare dată. Vrem promovarea. Avem o scurtă vacanță acum, iar apoi vom începe pregătirea. Anul trecut am fost eliminați de o echipă din Liga 2 (n.r. – Concordia Chiajna), am avut ghinion. Un meci cu FCSB ar fi așteptat de toată lumea”, a afirmat și portarul Horia Iancu pentru ProSport.

Suporterii au avut și un mesaj special pentru jucători: ”Nu vă culcați pe o ureche / Trageți la fel de tare”

Seara, suporterii Stelei și jucătorii s-au strâns în Ghencea, unde au sărbătorit promovarea cu multe cântece din repertoriul Peluzei Sud și fumigene.

”Suntem mândri de voi”, a fost scandare preferată a fanilor veniți în Ghencea.

”Nu vă culcați pe o ureche / Trageți la fel de tare”, a fost mesajul ultrașilor pentru fotbaliștii Stelei, care i-au scandat numele și lui Iulian Miu.

Foto și video: Andreea VISU
Foto: Sport Pictures și AS47

ÎNREGISTRAREA meciului Steaua – Bărăganul Ciunița:

Andreea VISU 06 Aug. 2020, 01:01 Liga 4
Pe aceeași temă