Viitorul Pandurii și-a mai luat un portar, un junior de la Viitorul Dăești

Adrian MUJEA 09 Sep. 2021, 20:14 Liga 3
Viitorul Pandurii și-a mai luat un portar, un junior de la Viitorul Dăești

Bogdan Eftimie (18 ani), portarul titular al echipei de Liga 3 Viitorul Dăești, în startul acestui sezon, a făcut pasul la o echipă din Liga 2. Clubul condus din umbră de Nicolae Sarcină, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, l-a convins pe tânărul goalkeeper să semneze cu formația sa, pregătită de Cristian Lupuț.

La doar 18 ani, Eftimie are experiență în Liga 3, după ce a apărat la Flacăra Horezu și Viitorul Dăești.

Viitorul Dăești l-a cedat pe Bogdan Eftimie la Viitorul Pandurii și și-a luat încă un jucător de la U Craiova

Rămasă cu un singur portar după plecarea rapidă a lui Eftimie, Viitorul Dăești l-a luat pe Iustin Lungu (17 ani) de la Universitatea Craiova, jucător format la CN Gib Mihăescu Drăgășani. Astfel, Dăeștiul continuă cu doi portari juniori transferați de la Universitatea Craiova, Cătălin Păușescu și Iustin Lungu.

Eftimie, variantă pentru prima echipă a gorjenilor sau pentru ”satelit”?

Viitorul Pandurii îi are ca portari pe Bogdan Moga (26 ani), Robert Geantă (24 ani), Nicușor Grecu (29 ani), Alexandru Krupenschi (18 ani) și Roberto Bodea (28 ani). În primele cinci meciuri din acest sezon au apărat Moga, în patru jocuri, și Geantă, într-unul.

Cel mai probabil, noua achiziție Bogdan Eftimie va fi folosit mai degrabă la echipa ”satelit” a Viitorului Pandurii, înființată în această vară și înscrisă în Liga 3.

Viitorul Pandurii 2 a pierdut cu 1-3 meciul cu Pandurii, în prima etapă, și în a doua a remizat acasă cu Aurul Brad, scor 0-0, astfel că după două jocuri se află pe locul 8 din 10 în Seria a 7-a a Ligii 3.

Viitorul Pandurii are 2 puncte acumulate în cinci meciuri în Liga 2, se află pe locul 16, iar în data de 14 septembrie, de la ora 17:00, joacă acasă cu FC Hermannstadt, în etapa a 6-a. Partida se va desfășura pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Adrian MUJEA 09 Sep. 2021, 20:14 Liga 3
Pe aceeași temă