Viitorul 2 și-a reluat pregătirile cu 23 de jucători, inclusiv doi francezi. Echipa a doua a Academiei Hagi are stabilite amicale inclusiv cu trei formații din Liga 2

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 11:50 Liga 3

A doua echipă a clubului lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța 2, ocupanta locului 4 în Seria a 3-a a Ligii 3, a sunat adunarea pentru prima dată în 2021 odată cu mai multe echipe din Liga 2, printre care Rapid, Farul, Concordia Chiajna sau Ripensia.

Sub comanda antrenorilor Constantin Fălină (principal), Gabriel Zaharia (preparator fizic) și Emil Dobre (antrenor cu portarii), jucătorii formației constănțene de Liga 3 au susținut, luni după-amiază, pe o ploaie sâcâitoare, prima ședință de pregătire din noul an pe terenul sintetic din Complexul Academiei Hagi.

Trei noutăți printre cei 23 de jucători prezenți la reunirea echipei Viitorul 2

23 de jucători au participat la primul antrenament, noutățile față de prima parte a campionatului fiind: Robert Hodorogea (revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon în ultimul an și jumătate) și francezii Kandet Diawara (n. 2000) și Jad Mouaddib (n. 1999).

Ultimii doi se vor pregăti în această iarnă cu echipa a doua a clubului și, în funcție de randament, ar putea semna contracte și ar putea evolua în retur pentru FC Viitorul 2, anunță academiahagi.ro.

În tur au mai evoluat pentru ”satelit” alți 11 jucători aflați în prezent în programul primei echipe a Viitorului: Sabin Stănciuleacu, Alexandru Georgescu, Darius Grosu, Gabriel Dănuleasa, Gabriel Buta, Alexandru Crivac, Constantin Grameni, Răzvan Tănasă, Ștefan Bodișteanu, Luca Andronache și Alexi Pitu.

Jucătorii prezenți la primul antrenament din 2021 al echipei Viitorul Constanța 2

portari: Cosmin Trandafir, David Dincă;
fundași: Darius Oroian, David Maftei, Robert Hodorogea, Daniel Bîrzu, Emanuel Martinovic, Dan Sîrbu, Ștefan Duțu, Bogdan Lazăr, Alexandru Mitulețu;
mijlocași: Robert Voicu, Eduard Radaslavescu, Răzvan Iorga, Kandet Diawara, Roberto Mălăele, Cezar Onuț;
atacanți: Răzvan Vîlea, Ianis Malama, Ionuț Cojocaru, Sasha Agiveli, Jad Mouaddib, Robert Mustacă.

Opt amicale stabilite pentru Viitorul 2, printre adversari fiind divizionarele secunde Farul, Concordia și Slobozia

Pentru perioada de pregătire de iarnă, care se întinge până la mijlocul lunii martie, atunci când se va relua campionatul Ligii 3, echipa condusă de Constantin Fălină se va antrena la Constanța și va susține mai multe meciuri de verificare.

Până acum, Viitorul 2 are stabilite opt meciuri de pregătire, însă se mai încearcă perfectarea a încă două jocuri, pentru zilele de 27 și 30 ianuarie.

Amicalele stabilite:

20 ianuarie: FC Viitorul 2 – Gloria Albești (Liga 3)
23 ianuarie: FC Viitorul 2 – Axiopolis Sport Cernavodă (Liga 3)
3 februarie: FC Viitorul 2 – Farul Constanța (Liga 2)
6 februarie: Concordia Chiajna (Liga 2) – FC Viitorul 2
10 februarie: FC Viitorul 2 – Unirea Slobozia (Liga 2)
13 februarie: Progresul Spartac (Liga 3) – FC Viitorul 2
17 februarie: România U18 – FC Viitorul 2
24 februarie: Dacia Unirea Brăila (Liga 3) – FC Viitorul 2

  • Viitorul Constanța 2 se află pe locul 4 în clasamentul Seriei a 3-a a Ligii 3 după desfășurarea a 10 etape din acest sezon (tur + o etapă din retur), cu 17 puncte acumulate în zece meciuri. Lider detașat este CS Afumați, cu 28 de puncte.
  • În primul meci oficial din 2021, Viitorul 2 va întâlni în deplasare pe SC Popești Leordeni (locul 7, 11 puncte), în jurul datei de 13 martie.

Foto: Academia Hagi

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 11:50 Liga 3
Pe aceeași temă