VIDEO | Steaua simte aerul Ligii 2! Jucătorii promit promovarea înaintea returului cu CS Afumați. Raul Bălbărău: ”Va fi ultima săptămână în Liga 3”

Răzvan STÎNGĂ 27 May. 2021, 15:39 Liga 3
VIDEO | Steaua simte aerul Ligii 2! Jucătorii promit promovarea înaintea returului cu CS Afumați. Raul Bălbărău: ”Va fi ultima săptămână în Liga 3”

Steaua are șansa, duminică, să promoveze în Liga 2, când va disputa returul barajului cu CS Afumați. Echipa lui Daniel Oprița pornește clar cu prima șansă, mai ales că în prima partidă a învins cu 2-0. ”Militarii” stau bine și la capitolul defensivă, pentru că nu au primit gol de 10 meciuri.

Raul Bălbărău: ”Sunt convins că aceasta va fi ultima săptămână a Stelei în Liga 3

Din acest motiv, jucătorii Stelei sunt convinși că promovarea e aproape, iar duminică va fi momentul așteptat de la începutul campionatului, accederea în Liga 2. Raul Bălbărău, Walace da Silva, George Călințaru și Adrian Ilie au vorbit, pentru Steaua TV, despre confruntarea de la Afumați și au promis că Steaua nu numai că nu va primi gol, ci va și câștiga.

Raul Bălbărău: ”Sunt convins că aceasta va fi ultima săptămână a Stelei în Liga 3. Ne așteaptă un meci greu la Afumați, dar sunt convins că la final ne vom bucura împreună cu suporterii, pentru promovarea în Liga 2. Nu am primit gol, le mulțumesc colegilor care m-au ajutat, mă susțin și sper să nu primesc gol nici duminică. Sper să câștigăm meciul și să promovăm”.

Walace da Silva: ”Nu numai noi ca fundași ne apărăm și ajutăm echipa să nu primească gol. Cred că cea mai bună apărare e atacul, de accea lucrăm foarte mult la antrenamente, suntem concentrați și sunt sigur că și duminică nu vom primi gol și vom reuși promovarea. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că trebuie să ne antrenăm bine până duminică și să mergem la Afumați motivați, iar la final să ne bucurăm toți de promovare”.

George Călințaru: ”Cred că e important că nu am primit gol de 10 etape. E o provocare și pentru mine, pentru că dacă până acum mă concentram să dau gol sau să dau pase de gol, acum o să încerc să nu luăm gol. E o provocare și chiar îmi place”.

Adrian Ilie: ”Eu am mai jucat la juniori și mijlocaș, și fundaș, și de aceea nu mi-a fost atât de greu să mă obișnuiesc cu poziția de fundaș, dar nu a fost o poziție pe care să o stăpânesc atât de bine. O să fie un meci greu cu Afumați, dar dacă vom avea o tactică bună, vom câștiga. Nu contează că nu am luat gol până acum, important e să dăm gol și să promovăm”.

Steaua, avantaj de două goluri înaintea returului cu CS Afumați 

Steaua a câștigat meciul tur cu CS Afumați de pe teren propriu, cu 2-0, prin golurile lui Alexandru Zaharia, minutul 6, și Remus Chipirliu, minutul 28.

Steaua în turul cu CS Afumați: Raul Bălbărău – George Călinţaru, Walace da Silva, Dean Beţa, Adrian Ilie – Alexandru Zaharia (Florin Răsdan 76′), Valentin Bărbulescu, Liviu Băjenaru (Mădălin Mihăescu 59′), Emilian Pacionel – Dragoș Huiban (Cezar Mihalache 64′), Remus Chipirliu (Rareș Enceanu 59′)
Rezerve: Ștefan Mușat – Sergiu Bactăr, Robert Neacșu, Antonio Vlad, Philippe Nsiah
Antrenor: Daniel Oprița

În returul barajelor pentru promovarea în Liga 2 mai au loc partidele: Corona Brașov – Vedița Colonești (2-1 în tur), Viitorul Șelimbăr – Măgura Cisnădie (2-0 în tur), SCM Zalău – Unirea Dej (0-0 în tur) și Dacia Unirea Brăila – SC Oțelul Gațai (1-1 în tur).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și Steaua TV  
Video: Steaua TV  

 

Răzvan STÎNGĂ 27 May. 2021, 15:39 Liga 3
Pe aceeași temă