VIDEO | Moment comic în CSM Pașcani – Foresta Suceava. Atacantul gazdelor n-a înțeles prea multe după golul propriei echipe, iar colegii și-au pus mâinile în cap

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2021, 16:51 Liga 3
VIDEO | Moment comic în CSM Pașcani - Foresta Suceava. Atacantul gazdelor n-a înțeles prea multe după golul propriei echipe, iar colegii și-au pus mâinile în cap

CSM Pașcani a fost aproape de un rezultat important și surprinzător în etapa a 14-a a Ligii 3-a. Ultima clasată din Seria 1 a diviziei a treia a cedat la limită, cu 2-3, în fața formației de pe locul 2, Foresta Suceava. Golul doi al formației din Pașcani a oferit și un episod amuzant.

În minutul 90+1, CSM Pașcani a marcat în urma unei lovituri de la 11 metri. Eusebiu Mercaș a fost faultat în careu de un fundaș advers și tot el a executat și a transformat de la punctul cu var.

Apoi a urmat momentul amuzant. Decarul Mercaș a luat repede mingea și a dus-o la centrul terenului, în speranța că echipa sa va mai avea cel puțin o fază importantă și va forța egalarea.

Irinel Pătraşcu a vrut să repună balonul în joc, deși echipa lui marcase 

După ce a fost pus balonul la punctul de la mijlocul terenului, atacantul Irinel Pătraşcu, de la CSM Pașcani, nu a înțeles prea bine ce s-a întâmplat și a întenționat să reia el jocul, de parcă echipa sa ar fi primit gol. Totul, spre surprinderea și amuzamentul colegilor și adversarilor, iar Eusebiu Mercaș, când a văzut ce voia să facă Pătraşcu, și-a pus mâinile în cap.

În privința desfășurării jocului, Foresta Suceava a deschis scorul în prelungirile primei părți, în minutul 45+1, prin Robert Martin, iar celelalte goluri au fost marcate din minutul 85, finalul de meci fiind unul spectaculos. A egalat CSM Pașcani, în minutul 85, prin Lucian Apostol, dar Foresta Suceava a revenit imediat și a înscris de două ori la rând, în minutele 86 și 88, prin Alexandru Arnold.

Scorul final, 3-2 pentru Foresta Suceava, a fost stabilit de reușita gazdelor de la 11 metri, care a și oferit momentul cu nouarul Pașcaniului în prim plan.

Faza comică din meciul CSM Pașcani – Foresta:

CSM Pașcani, ultima clasată în Seria 1 a Ligii a 3-a, cu numai 2 puncte 

CSM Pașcani are și în acest sezon cea mai slabă apărare din Seria 1 a Ligii a 3-a, încasând 30 de goluri în primele 14 etape și marcând doar 14. Poate că și din acest motiv i-a rămas în reflex lui Irinel Pătraşcu reluarea jocului de la mijlocul terenului.

CSM Pașcani pare condamnată la ultimul loc în Seria 1 a Ligii a 3-a, având doar 2 puncte după 14 etape, iar formația de pe locul 9, CSM Bacău, are cu 10 puncte mai mult, 12.

Foresta Suceava are 29 de puncte acumulate în 14 meciuri și ocupă locul 2, sub Dante Botoșani, care are 30 de puncte și încă nu a jucat în această rundă. Foresta este ca și calificată în play-off, acolo unde merg primele patru clasate. Din sezonul regular mai sunt de jucat încă patru etape, una în acest an și trei în 2022.

Foto și video: Știri Suceava

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2021, 16:51 Liga 3
Pe aceeași temă