Director sportiv la FC Botoșani, jucător la o echipă din Liga 3! Marius Croitoru a revenit asupra deciziei de a se retrage | VIDEO

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Oct. 2018, 15:48 Actualizat: 02 Nov. 2018, 13:57 Stiri

Marius Croitoru (38 de ani), directorul sportiv al FC Botoșani, a redevenit fotbalist activ, după ce ultima dată a jucat anul trecut, la ACS Poli Timișoara. Săptămâna trecută, fostul jucător al celor de la FCM Bacău, FC Vaslui, Steaua, Ceahlăul, Poli Iași, Astra sau FC Botoșani a fost legitimat la CSM Pașcani, iar vineri a fost titular la Liga a 3-a, echipă pentru care a jucat cu numărul 9 pe tricou.

Cu Marius Croitoru pe teren, CSM Pașcani a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în fața formației CSM Focșani, cu două goluri încasate pe final, de la Cosmin Pasăre (81, 90+3). Echipa din județul Iași este pe locul 15, penultimul, în Seria 1 a Ligii 3, cu doar 4 puncte obținute în zece etape.

Decizia lui Marius Croitoru de a reveni pe gazon i-a surprins atât pe antrenorii de la FC Botoșani, cât și pe conducătorii clubului.

„Nu știam că a fost la Pașcani. Eu spun că se face de râs. Nu e treaba lui să joace la Pașcani. Părerea mea este că el are treabă la noi și nu să să joace fotbal la Liga a 3-a. La noi nu putea juca pentru că avem o altă filozofie la echipa a doua. O să vorbesc cu el. Dacă are timp să joace fotbal în Liga a 3-a, înseamnă nu i-am dat treabă. E vina noastră, a celor care îl controlăm”, a spus Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani.

În Seria 1 a Ligii 3, acolo unde joacă CSM Pașcani, evoluează și FC Botoșani II, echipa secundă a clubului din prima ligă. „Satelitul” e pe locul 13, cu 6 puncte, stând puțin mai bine decât noua echipă a lui Croitoru.

Marius Croitoru a fost suspendat după meciul de la FC Voluntari și nu a putut sta pe bancă în partidele cu Dinamo, Gaz Metan și Viitorul.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC
Video: Radu Ifrim (CSM Pașcani)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Oct. 2018, 15:48 Actualizat: 02 Nov. 2018, 13:57 Stiri
Pe aceeași temă