Victorie lejeră pentru echipa lui Ionică Serea

12 Feb. 2009, 11:07 Liga 3
Victorie lejeră pentru echipa lui Ionică Serea

Echipa de fotbal FC Panciu a cîștigat la pas, 4-1 (2-0) amicalul disputat susținut pe teren propriu în fața colegei de serie, Petrolul Berca, după un meci disputat pe ceață și, în timpul căruia, organizatorii au fost nevoiți să apeleze și la instațaia de nocturnă. Elevii antrenorilor Ionică Serea și Dănuț Bolocan au controlat jocul de la un capăt la celălalt. Întîlnirea amicală a fost arbitrată de antrenorul păncenilor, Ionică Serea și s-a desfășurat pe o ceață densă, organizatorii fiind nevoiți să apeleze la instalația de nocturnă pentru vizibilitate.

 

Chivu a deschis scorul printr-un șut de la 30 de metri (minutul 32), scorul pauzei fiind stabilit de Duțu (41), din penalty, după ce atacantul Costin a fost faultat în careu. 3-0 a fost în minutul 55, după ce noua achiziție a păncenilor, Leontin Chiorpec a marcat direct din corner. Petrolul a redus din handicap în minutul 83, prin Șotrocan, dar tabela a fost închisă de Paul Cioran (88), cu o lovitură de cap.

 

Păncenii au jucat cu: Lazăr – Voinea, Ștefan, Călin, Chivu – Ungureanu, Bălănescu, Duțu, Stoian – Predoiu, Costin. În repriza a doua au mai jucat portarul Aldea și jucătorii de cîmp Parlac, Cl. Mihai, Cioran, Ionescu, Mocanu, Dobrescu și Bîra.

 

Sîmbătă, de la ora 11.00, FC Panciu va juca revanșa cu echipa din Berca, confruntarea urmînd să aibă loc pe terenul sintetic din Buzău.

articol scris de George Dumitru
 

12 Feb. 2009, 11:07 Liga 3
Pe aceeași temă