Trei jucători au semnat deja cu Muscelul

16 Jan. 2009, 10:18 Liga 3
Trei jucători au semnat deja cu Muscelul

26 de jucători au răspuns „prezent” joi la reunirea echipei din Liga a III-a, CS Muscelul Câmpulung, programată la ora 11.00 la Stadionul „Muscelul”. În lipsa jucătorilor disponibilizați în această pauză competițională, au fost aduși alți fotbaliști pentru a completa posturile considerate descoperite sau cel puțin pentru a crea concurență pe unele dintre acestea. Astfel, portarul Octavian Popescu (Minerul Mehedinți), fundașul central Codruț Gâțu (Prefab Modelu) și mijlocașul central Ștefan Drăghici (Dacia Mioveni) au semna deja cu gruparea musceleană.

 

În discuții avansate se află tinerii Robert Slobozeanu și Adrian Bălan, ambii de la Școla de Fotbal „Sporting”, reîntorși din Germania, dar și Florin Coman (Dunărea Giurgiu), Neagu (Dacia Mioveni), Marius Șuta (Șimleul Silvanei) și Robert Villand („U” Cluj). Lista rămâne deschisă până la 24 ianuarie, spun oficialii „alb-albaștrilor”, când vor să plece în cantonamentul de la Bușteni cu lotul complet.
Noutăți sunt și în ceea ce privește conducerea administrativă: Răzvan Tunaru este noul președinte executiv, iar Oleg Iacomi și Florin Lițoi – vicepreședinți.

 

Articol scris de Bogdan Burhan

16 Jan. 2009, 10:18 Liga 3
Pe aceeași temă