Tensiuni la KSE Târgu Secuiesc! Jozsef Gazda, unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 3, a fost demis. ”Hienele s-au luptat pentru os”

Adi MARICA, Marius ANGHEL 20 Apr. 2023, 21:58 Liga 3
Tensiuni la KSE Târgu Secuiesc! Jozsef Gazda, unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 3, a fost demis. ”Hienele s-au luptat pentru os”

Parcursul slab al echipei KSE Târgu Secuiesc în acest sezon de Liga 3, în prezent fiind ultima clasată în play-out-ul Seriei a 5-a, a dus la tensiuni în cadrul lotului echipei din județul Covasna, iar cel care a plătit cu postul este antrenorul-jucător, Jozsef Gazda.

Gazda a avut o dispută cu ”greii” vestiarului, iar președintele clubului, Lajos Rancz, pentru a aplana tensiunile, a ales să renunțe la serviciile antrenorului.

Jozsef Gazda s-a despărțit de KSE Târgu Secuiesc după 7 ani în care i-a fost antrenor și jucător

Ca antrenor-jucător, Jozsef Gazda (40 de ani) a reușit promovarea echipei în Liga a 3-a în 2017. A continuat și activitatea de jucător, iar în prima parte a actualului sezon a evoluat în 7 meciuri, dar o accidentare l-a scos din circuit pentru partea a doua a campionatului. Și antrenorul secund Adrian Postolică a plecat de la echipă împreună cu Gazda.

”Băieți, vă mulțumesc frumos pentru toate felicitările și urările de bine primite din partea echipei de adulți a KSE și vă urez succes după 7 ani de muncă împreună. Desigur, nu e obligatoriu, dar ar fi fost frumos să spun «Mulțumesc frumos, proștilor» și să «plângem» în vestiar ca să nu lăsăm «Sz…..ba». Ai grijă să nu mergi ca într-un basm:

«Hienele s-au luptat pentru a mânca osul
Dacă nu câștigi mâine, voi scrie povestea în weekend exact așa cum s-a întâmplat.
Deci mâine nu ai de ales decât să câștigi!!!»

Hai KSE”, a scris Jozsef Gazda pe pagina sa de Facebook.

De pregătirea echipei în finalul acestui sezon se ocupă fostul mare fotbalist al Brașovului, Vasile Gherghe, cel care ocupa până acum postul de director tehnic la KSE Târgu Secuiesc.

Vasile Gherghe va fi ajutat de Deva Imre, antrenorul care se ocupă de pregătirea portarilor.

KSE Târgu Secuiesc este ultima clasată în Seria a 5-a a Ligii 3

KSE Târgu Secuiesc a terminat sezonul regulat pe ultimul loc în Seria a 5-a a Ligii 3, cu doar 16 puncte acumulate în 18 meciuri, la fel ca Olimpic Zărnești.

În primele trei etape din play-out, KSE a obținut doar un punct, după 2-2, în etapa a 2-a, cu Kids Tâmpa Brașov, astfel că în continuare se află pe ultimul loc în această grupă de evitare a retrogradării, cu 17 puncte. Imediat deasupra sa sunt Kids Tâmpa (19 puncte) și Olimpic Zărnești (20 puncte).

În etapa a 4-a din play-out, KSE va juca pe teren propriu, vineri, de la ora 17:00, cu Olimpic Zărnești (locul 4).

Echipa îl care ca președinte pe Lajos Rancz, cel care în vara trecută a fost ales membru în Comitetul Executiv al FRF ca reprezentant al cluburilor din Liga 3, după ce Florin Spînu se retrăgea pentru moment, din fotbal, de la ACSO Filiași, și nu mai avea dreptul să candideze din nou pentru postul din CEx.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-vizitata-de-un-important-conducator-din-italia-gianluca-nani-19267380

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-toate-jocurile-din-etapa-a-3-a-din-play-off-si-play-out-cu-doua-exceptii-au-loc-acum-19266757

https://liga2.prosport.ro/liga-3/povestea-singurului-medic-stomatolog-care-detine-licenta-pro-in-fotbalul-romanesc-imi-place-sa-muncesc-impac-bine-cele-doua-joburi-echipa-a-e-codasa-in-liga-3-exclusiv-19266497

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gheorghe-mihali-demis-de-la-dunarea-calarasi-echipa-are-emotii-pentru-mentinerea-in-liga-3-19266282

Adi MARICA, Marius ANGHEL 20 Apr. 2023, 21:58 Liga 3
Pe aceeași temă