Pe modelul Dan Petrescu! Dan Alexa se teme și de KSE Târgu Secuiesc, adversarul pe care FC Brașov îl întâlnește în Turul 3 al Cupei României

Adi MARICA 13 Sep. 2022, 13:17 Liga 2
Pe modelul Dan Petrescu! Dan Alexa se teme și de KSE Târgu Secuiesc, adversarul pe care FC Brașov îl întâlnește în Turul 3 al Cupei României

FC Brașov debutează miercuri în noul sezon al Cupei României, ediția 2022-2023, în Turul 3.

Cum adversarul brașovenilor este unul facil, KSE Târgu Secuiesc, ultima clasată din Seria a 5-a a Ligii 3, antrenorul Dan Alexa va miza la acest joc din deplasare pe o echipă formată din jucători care au evoluat puțin sau deloc în acest sezon de Liga 2.

Dan Alexa mărește cota adversarului din Cupă: ”KSE se bate la promovare!”

Chiar dacă KSE Târgu Secuiesc ocupă ultimul loc în Seria a 5-a, cu doar un punct acumulat în primele trei etape, Dan Alexa o vede pe echipa covăsneană una cu pretenții la promovare în Liga a 2-a!

”Un meci pe care îl tratăm foarte serios. Mergem la Târgu Secuiesc să ne calificăm. E important pentru noi. Întâlnim o echipă formată din jucători tineri cu foarte multă ambiţie. O echipă care a eliminat în Turul 2 pe CSM Focşani, o echipă care se bate la promovare în Liga a 2-a! Tratăm serios meciul şi îmi doresc ca jucătorii care vor juca să fie motivaţi, să aibă determinare şi să ne calificăm. Vom încerca să integrăm jucătorii care au jucat mai puţin pentru că au nevoie de minute şi e o bună oportunitate. Am aşteptări de la ei să arate că merită să joace titulari”, a spus Dan Alexa, care a preluat puțin din discursul antrenorului campioanei României, Dan Petrescu, care consideră orice adversar întâlnit drept unul dificil, greu de învins.

Jozsef Gazda: ”Nu avem echipă rea, ne vom juca șansa cu Brașovul”

Cei de la KSE Târgu Secuiesc sunt nemulțumiți de parcursul din campionat și sunt total nemulțumiți de faptul că în primele trei runde nu au marcat niciun gol!

”Știu că Dan Alexa a fost să ne vadă la meciul cu Kids Tâmpa, înseamnă că și-a făcut o părere bună despre noi. Nu ne batem noi la promovare, avem problemele noastre în campionat, unde nu am dat niciun gol în primele trei etape. Nu avem echipă rea pentru Liga a 3-a, la posesie suntem buni, dar avem probleme în ofensivă. Pentru noi este o sărbătoare să jucăm cu o echipă de Liga a 2-a și ne vom juca șansa”, a spus Jozsef Gazda, antrenor-jucător la KSE Târgu Secuiesc.

În precedentele tururi din Cupa României, KSE Târgu Secuiesc a trecut de Kids Tâmpa Brașov (scor 1-0, după prelungiri, în Turul 1) și CSM Focșani (scor 3-2, în Turul 2).

Meciul din Turul 3 al competiţiei dintre KSE Tg. Secuiesc și FC Brașov va avea loc miercuri, de la ora 16.30, pe Stadionul Doctor Sinkovits din Târgu Secuiesc.

  • FC Brașov ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 8 puncte acumulate în șase meciuri, iar KSE Târgu Secuiesc are doar 1 punct strâns din trei jocuri și se află pe ultimul loc, 10, în Seria a 5-a a Ligii 3.

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ajunse-toate-in-subsolul-clasamentului-vecine-de-clasament-timisenele-din-liga-2-au-vise-de-maretie-in-cupa-romaniei-19245182

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tibor-selymes-si-benone-dohot-isi-infrunta-fosta-echipa-poli-iasi-si-stiinta-miroslava-se-vor-intalni-pentru-prima-data-intr-un-meci-oficial-in-turul-3-al-cupei-romaniei-19244365

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

Adi MARICA 13 Sep. 2022, 13:17 Liga 2
Pe aceeași temă