Vladimirescu s-a „încălzit” cu Gloria pentru prima victorie

Mihai Andries 16 Oct. 2012, 15:55 Stiri
Vladimirescu s-a „încălzit

Sâmbătă, echipa din localitatea celor Cinci Movile are un meci din categoria „condamnați să câștige”. La Vladimirescu sosește Apă Craiova, și ea fără victorie în prima parte a stagiunii. Într-un amical ce a marcat și debutul lui Nicolae Mitu ca antrenor secund, arădenii au jucat dimineață un amical împotriva Gloriei.

A fost 5-0 în favoarea divizionarei C, al cărei moral a crescut înaintea duelului cu oltenii. Rus a marcat de două ori, lista completă a golurilor incluzând reușite semnate de Morar, Ciubăncan (foto) și Ștefan. Rusu (Mitrea, Bak) – Ban (Dobai), Sighete, Albert (Tudoroiu), Istin (Cherciu) – Rada (Purece), Stănaia (Condrea, de la UTA II, în probe), Ciubăncan (Drăgan), Morar (Iancu) – Rus (Negru), Ștefan a fost formula aleasă de antrenorul Cristian Sculici, care a caracterizat astfel disputa cu team-ul lui Leo Pința: „În prima repriză am jucat chiar bine, atunci au venit și cele cinci goluri, pe fondul unei circulații bune a balonului. În cea de-a doua, s-a jucat mai mult la mijloc, cu ocazii de ambele părți, ratate însă. Am filozofat prea mult, n-am fost așa tranșanți”..

Contra Craiovei, Sighete și Drăgan revin după suspendări, iar George Iancu e refăcut în urma unei mai vechi accidentări. Istin se apropie și el de un potențial optim, după câteva luni de inactivitate.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 16 Oct. 2012, 15:55 Stiri
Pe aceeași temă