Vladimirescu s-a „încălzit” cu Gloria pentru prima victorie

Autor: Mihai Andries Publicat: 16 Oct. 2012, 15:55 Actualizat: 16 Oct. 2012, 15:57 Stiri
Vladimirescu s-a „încălzit”  cu Gloria pentru prima victorie

Sâmbătă, echipa din localitatea celor Cinci Movile are un meci din categoria „condamnați să câștige”. La Vladimirescu sosește Apă Craiova, și ea fără victorie în prima parte a stagiunii. Într-un amical ce a marcat și debutul lui Nicolae Mitu ca antrenor secund, arădenii au jucat dimineață un amical împotriva Gloriei.

A fost 5-0 în favoarea divizionarei C, al cărei moral a crescut înaintea duelului cu oltenii. Rus a marcat de două ori, lista completă a golurilor incluzând reușite semnate de Morar, Ciubăncan (foto) și Ștefan. Rusu (Mitrea, Bak) – Ban (Dobai), Sighete, Albert (Tudoroiu), Istin (Cherciu) – Rada (Purece), Stănaia (Condrea, de la UTA II, în probe), Ciubăncan (Drăgan), Morar (Iancu) – Rus (Negru), Ștefan a fost formula aleasă de antrenorul Cristian Sculici, care a caracterizat astfel disputa cu team-ul lui Leo Pința: „În prima repriză am jucat chiar bine, atunci au venit și cele cinci goluri, pe fondul unei circulații bune a balonului. În cea de-a doua, s-a jucat mai mult la mijloc, cu ocazii de ambele părți, ratate însă. Am filozofat prea mult, n-am fost așa tranșanți”..

Contra Craiovei, Sighete și Drăgan revin după suspendări, iar George Iancu e refăcut în urma unei mai vechi accidentări. Istin se apropie și el de un potențial optim, după câteva luni de inactivitate.

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 16 Oct. 2012, 15:55 Actualizat: 16 Oct. 2012, 15:57 Stiri
Pe aceeași temă