Visul promovării la Zărnești, spulberat de Ilyeș: „Nu ne-am făcut de râs”

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 17:03 Stiri
Visul promovării la Zărnești, spulberat de Ilyeș:**

ASF Zărnești a pierdut barajul promovării în Liga a III-a, scor 0-2, la Târgu Mureș, cu SCM Miercurea Ciuc, echipă la care Robert Ilyeș este antrenor-jucător

Campioana județului Brașov, ASF Zărnești, nu a reușit promovarea în Liga a III-a. Sâmbătă seara, stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș a găzduit meciul de baraj dintre ASF Zărnești și SCM Miercurea Ciuc. La capătul celor 90 de minute, ciucanii s-a impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Șaim (”67 – penalti) și Bajko (”82). Partida a fost dominată în mare parte de formația condusă din teren de antrenorul principal Robert Ilyeș, cel care a fost ani de-a rândul căpitanul lui FC Brașov.

„A fost o presiune imensă pe umerii mei. Sezonul trecut am câștigat detașat campionatul, dar din păcate am pierdut barajul cu Avântul Reghin. Am abordat cu mare ambiție și cu încredere acest sezon, am crezut în forța noastră și iată că am reușit să promovăm. Experiența jucătorilor mei, dar și pregătirea fizică cred că au făcut diferența în acest meci de baraj. Le urez mult succes celor de la Zărnești pentru sezonul viitor, știu ce este acum în sufletul lor, dar trebuie să aibă puterea să meargă mai departe. Voi continua să joc atîta timp cît mă vor ține picioarele”, a declarat Robert Ilyeș, care ieri și-a chemat toți jucătorii, acasă, la Miercurea Ciuc pentru a sărbători promovarea.

De cealaltă parte, oficialii echipei zărneștene spun că experiența barajului va fi benefică pentru sezonul viitor. „Pot spune că nu ne-am făcut de râs la baraj, pentru că am jucat de la egal la egal cu o echipă puternică. Cei de la Miercurea Ciuc au fost mai buni, dar nu cred că aveau nevoie de ajutorul arbitrilor. La final i-am încurajat pe jucători și le-am spus că vom continua proiectul și sezonul viitor când ne dorim să câștigăm liga județeană”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Bogdan Chirițescu, președintele lui ASF Zărnești.

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 17:03 Stiri
Pe aceeași temă