Vină împărțită

08 Sep. 2011, 13:12 Stiri

După ultimul eșec din campionat patronul lui CFR Simeria, Alina State este supărată doar pe golgheterul echipei din ultimele două sezoane și pe spectatori.

În ciuda startului foarte slab de sezon, liniștea domnește, încă, la CFR Simeria, formație fără un obiectiv clar pentru actualul campionat. Eliminați prematur din Cupa României (scor, 0-1 cu Pandurii II Tg. Jiu, C4) „feroviarii” sunt praf și în campionat, unde au agonisit doar un singur punct din nouă posibile!! cu care ocupă locul 14 în C5, antepenultimul!

După remiza albă, scor 0-0, cu FC Școlar Reșița, din în prima etapă, trupa lui Marius Opric a pierdut următoarele două meciuri: scor 0-1, la CF Bihorul Beiuș și 1-2, pe teren propriu, cu ACS Recaș, joc după care se pot consola doar cu faptul că au marcat primul gol stagionar. Autor, mijlocașul Ciprian Pepenar.

În fața situației deloc plăcute în care se află echipa patronul CFR-ului din Simeria, Alina State (foto mic) afișează un calm și-o răbdare debordante și dă vina pentru tot pe „lipsa de concentrare a jucătorilor” pe care-i bănuie doar de „lipsă de voință”. Totuși, două aspecte au nemulțumit-o la ultimul joc: atacantul Daniel Dăscălescu și spectatorii. „Sunt supărată pe Dăscălescu pentru că în jocul cu Recaș, la scorul de 1-2, a ratat un penalty (în minutul 85 n.r.). Dacă el ar fi înscris, altfel s-ar fi scris istoria jocului. Poate nu am fi pierdut meciul. Dar și pe o parte dintre spectatori, care au huiduit echipa și atunci când conducea cu 1-0. Dacă au alte interese, îi invit să și le rezolve în altă parte, nu la stadion, în timpul jocurilor”, a spus Alina State.

„Victorie cu Timișoara”

Totodată principala finanțatoare a Simeriei atrage atenția fotbaliștilor că trebuie să își revină cât mai repede la forma din finalul campionatului trecut. „Este absolut necesar să câștige următorul meci. Neaparat trebuie să învingă vineri pe FC Timișoara II”, a atenționat State.

Partida dintre FC Timișoara II – CFR Simeria este programat să se dispute pe terenul „Politehnica” mâine, cu începere de la ora 17:00, în etapa a IV-a a Seriei a V-a. Jocul va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de Constantin Popescu din Țicleni ajutat la cele două tușe de Gheorghe Dănăsel din Bumbești Jiu și Dănuț Birău din Târgu Cărbunești.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

08 Sep. 2011, 13:12 Stiri
Pe aceeași temă