State iese la atac după înfrângerea de la Satu Mare: „Trebuia să le dau cu poșeta în cap arbitrilor sau să scot ceva din ea”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 14:25 Stiri
State iese la atac după înfrângerea de la Satu Mare:**

Pentru prima dată în actualul sezon principalul finanțator al FC Hunedoara, Alina State (foto), are ocazia să își cumpere o poșetă după un joc al „negru-albaștrilor”. La finalul turului, în emisiunea Sport Plus de la Hunedoara TV, State a dezvăluit că: „După fiecare înfrângere a echipei îmi cumpăr câte o poșetă nouă”.

Sâmbătă, la Satu Mare, FC Hunedoara a pierdut primul joc în actualul campionat.

După înfrângere președintele Consiliului Director al FC Hunedoara a intervenit telefonic în emisiunea Info Sport de la Info HD. „Nu mi-am luat o poșetă nouă. Însă, mai mult ca sigur trebuia să merg la meci și să le dau cu poșeta în cap arbitrilor! Și la propriu și la figurat! Sau să scot ceva din ea pentru ei. Nu am făcut niciuna, nici alta. Însă, sunt convinsă că cei de la Satu Mare nu s-au dat la o parte de la astfel de tertipuri”, a spus State.

Alina State a preluat FC Hunedoara la începutul sezonului 2012-2013 și a declarat, în repetate rânduri, că obiectivul echipei este „promovarea în Liga a doua”

Avantaj Hunedoara

A fost primul eșec suferit de liderul din C5, FC Hunedoara în actualul campionat în care, înaintea jocului de la Satu Mare, bifase 11 victorii și două remize. Astfel distanța dintre FC Hunedoara și Olimpia Satu Mare s-a redus la doar 4 puncte cu mențiunea că liderul are un joc mai puțin disputant iar în tur, la Hunedoara, s-a impus cu scorul de 2-0!

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: FB Alina State
 

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 14:25 Stiri
Pe aceeași temă