Vin și vești bune dinspre Vâlcea. Se îndreaptă lucrurile la Șirineasa, echipă care din primăvară ar putea fi singura reprezentantă a județului în primele trei ligi

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 09 Dec. 2016, 15:18 Stiri
Vin și vești bune dinspre Vâlcea.** Se îndreaptă lucrurile la Șirineasa, echipă care din primăvară ar putea fi singura reprezentantă a județului în primele trei ligi

Semnalul tras săptămâna trecută de jucătorii de la ACS Șirineasa, în ultima etapă a turului, când au întârziat startul jocului cu FC Voluntari II, dar au evoluat și cu banderola albe la braț, nu a rămas fără urmări.

Unul dintre sponsorii care a ajutat enorm echipa în acest sezon de Liga a 3-a, patronul firmei de construcții Stema Grup, Ion Stelea, le-a făcut o surpriză și le-a achitat ieri jucătorilor salariul pe luna septembrie. „Am ajutat și eu echipa cu ce am putut, am făcut și lucrări de îmbunătățire a stadionului în vară. Eu sunt din acea zonă și de mic mi-a plăcut fotbalul, am evoluat și eu la județ pentru echipă cu ani în urmă. Nu este vorba însă să țin eu echipa în Liga a 3-a, este clubul Consiliului Local Șirineasa, care trebuie să ducă greul, fără sprijinul lor, nu se poate. Primarul din localitate se zbate pentru echipă, dar este greu peste tot cu fondurile. Acum am plătit eu un salariu restant, am înțeles că până de Crăciun mai achită și Primăria un salariu și băieții vor fi la zi cu banii”, a declarat Ion Stelea.

Sponsorul formației din Șirineasa speră ca echipa antrenată de Gabi Mangalagiu să se salveze de la retrogradare la capătul acestui sezon. „Eu zic că, în aceste condiții, este o performanță dacă echipa se va salva de la retrogradare. Conducerea clubului se descurcă cu ce are, băieții au entuziasm, chiar dacă sunt salarii mici, ca să poți să reziști în Liga a 3-a”, a mai spus patronul de la Stema Grup.

ACS Șirineasa a terminat turul pe locul 12 în Seria a 3-a a Ligii 3, la doar două lungimi de primul loc retrogradabil. Jucătorii, alături de antrenorul Gabi Mangalagiu și președintele Mădălin Dobre, vor petrece weekend-ul acesta la Voineasa, unde primarul a făcut rost de bani pentru a se închiria o cabană.

Dacă echipa de Liga a 2-a CSM Râmnicu Vâlcea se va retrage în această iarnă, ACS Șirineasa va rămâne singura reprezentantă a județului Vâlcea în primele trei eșaloane.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 09 Dec. 2016, 15:18 Stiri
Pe aceeași temă