Victorie și atât

18 Sep. 2011, 18:20 Stiri

De cinci jocuri a avut nevoie trupa antrenată de Marius Opric pentru a-și trece în clasament cifra 1 în dreptul victoriilor. Fericitul eveniment s-a petrecut vineri în fața propriilor suporteri care la final au exclamat ușurați: „În sfârșit!”

Gol din prima

Unicul gol al partidei a fost marcat la primul șut pe poartă al meciului, de mijlocașul Ciprian Pepenar – șut din marginea careului mare – asistat de Lintaru (17′). După ce a înscris în poarta Gloriei, Pepenar a alergat până în dreptul bănci de rezerve simeriene unde l-a îmbrățișat pe antrenorul Marius Opric.

Altfel, prima repriză avea să fie extrem de săracă în faze de poartă doar Șoit (27′) a îndrăznit să-l deranjeze pe Bujor iar Pepenar și-a mai încercat încă odată norocul însă mingea lovită de el cu capul s-a dus peste poartă (45′).

Gloria nu a depus armele. În parte a doua a oaspeții au profitat de prestația pasivă a gazdelor și și-au creat două ocazii cu care ar fi putut relansa jocul însă, irosite de Sălăjan și Eșanu care s-au dovedit neinspirați în fața porți lui Iancău. Primul a luftat din 6 metri o minge expediată de pe flancul drept (49′), iar cel de-al doilea a reluat slab cu capul din centrul careului mare din centrarea lui Copil dar Iancău a fost la post și a respins (71′). Victorie de moral pentru CFR Simeria înaintea derby-ului județean de vineri, în deplasare, cu FC Hunedoara

CFR Simeria 1 (1)
Iancău – Vîrtan, A. Stroia, I. Buta, Dosan, Șoit (81′ Ivașcu), Vișan (cpt.), Pepenar (86′ Chelariu), Găceanu, Făgărșanu (90+3 F. Pop), Lintaru (76′ D. Dăscălescu).
Antrenor: Marius Opric.

Gloria Arad 0 (0)
Bujor – Păvălan, Tuculea, Dubeștean, Hullbăr – Ad. Popa, Cl. Ban, Sălăjan, D-tru. Copil, Gherghel (60′ Suru) – Eșanu (88 Goldiș).
Antrenor: Leo Pința.

A marcat: Pepenar (17′).
Arbitru: Constantin Ciucă (Alba Iulia). Asistenți: Florin Potora și Virgil Damian (ambii din Aiud).
Stadion: „CFR-Marmosim”. Spectatori: 150.

articol scris de Sami Tamaș
foto de Traian Manu (Glasul Hunedoarei)

18 Sep. 2011, 18:20 Stiri
Pe aceeași temă