Victorie senzațională după 13 serii de penalty-uri! CSM Slatina continuă în Cupa României, după ce a eliminat-o pe ACSO Filiași la loviturile de departajare

Marius ANGHEL 29 Aug. 2018, 13:53 Stiri
  • CSM Slatina s-a calificat în turul IV al Cupei României, în care intră în competiție toate formațiile din Liga a 2-a, după ce a eliminat dramatic pe ACSO Filiași, la capătul unei partide decise la loviturile de departajare, tabela rămânând neschimbată după 120 de minute de joc.
  • La loviturile de departajare a fost un adevărat spectacol, victoria slătinenilor fiind obținută cu 12-11, printre executanți aflându-se inclusiv goalkeeperii celor două formații. După două parade ale lui Gavriș, căpitanul Gabriel Precup a punctat decisiv, declanșând bucuria pe Stadionul 1 Mai. În total, s-au executat 13 serii de penalty-uri.
  • Peste 1.000 de slătineni au scandat minute bune numele echipei CSM Slatina, împreună cu jucătorii.


Meci spectacol, marți, pe Stadionul 1 Mai. CSM Slatina a învins, la loviturile de departajare, formația din Liga a 3-a, ACSO Filiași, la penalty-uri, în cadrul unei partide interzise cardiacilor.

După ce toți cei unsprezece jucători au executat loviturile de departajare, cu o ratare în fiecare tabără, goalkeeperul Gavriș a adus CSM Slatina în avantaj printr-o primă paradă. Bîră nu a reușit să pună capăt meciului, ratând la scorul 10-10, iar ACSO Filiași a trecut în avantaj, scor 10-11. Jucătorul nou-venit, Mihai Stancu, a egalat cu o lovitură imparabilă, scor 11-11, readucând șansele de calificare.

Portarul Sorin Gavriș a apărat o nouă lovitură, iar Precup a fost precis, aducând golul victoriei, scor 12-11, la capătul unui meci spectacol. Slătinenii au fost aplaudați minute bune de spectatorii prezenți în tribunele Stadionului 1 Mai, scandând alături de jucători: CSM, CSM!

Gruparea de Liga a 4-a pregătită de Bobi Verdeș, care pornea cu șansa a doua, a furnizat astfel surpriza. CSM Slatina are mari șanse de a întâlni, peste două săptămâni, o echipă din Liga a 2-a.

ACSO Filiași este a două echipă din Dolj pe care CSM Slatina o elimină, după U Craiova 1948 SA.

Marcatorii penalty-urilor pentru Slatina: Bîră, Stancu (două), Precup (două), Ceapă, Bărbuți, Tudor, Cristian Preda, Valeriu Preda, Manea, Gavriș.

CSM Slatina: Gavriș – Val. Preda, Scheau (Manea 103), Bărbuți, Mateiași, Precup, Tudor, Stănică (Mih. Stancu 60), C-tin. Radu (Cr. Preda 80), Turlea, Ceapă.

ACSO Filiași: Nedieanu – Șchiopu, Negrescu, Vulpe, Tereche – Borneci, Ungur – Borhot, Ghighilicea, Crușoveanu – Dinu. Au mai intrat: A. Lupu, Stancu, Ghoerghișor, Crețu.

Articol scris de Simona CIOCIOANĂ‚ (Gazeta nouă)

Marius ANGHEL 29 Aug. 2018, 13:53 Stiri
Pe aceeași temă