Victorie pe final de meci

06 Nov. 2011, 08:18 Stiri
Victorie** pe final de meci

Jiul Petroșani s-a apropiat la doar cinci puncte de liderul Recaș, în urma victoriei, cu scorul de 2-1 , în deplasare la CS Vladimirescu o echipă aflată în apropiere de Arad. Jiul a deschis scorul prin Mohamed, dar a fost egalată din lovitură de pedeapsă. Pe final de meci Deac a reușit să aducă o victorie mult dorită. „Sunt mulțumit de rezultat, dar nu și de joc. Jocul e departe de așteptările noastre. Cel mai fericit mă face faptul că am reușit să ne apropiem la doar cinci puncte de lider”, a declarat managerul Gigi Borugă.

Tudorache, joc perfect

La doar 16 ani Vlad Tudorache este titular de drept la Jiul Petroșani, acesta evoluând perfect în partida cu cei de la Vladimirescu. Șutul lui a fost respins de por în față, iar Deac a îndeplinit o simplă formalitate, aducând victoria Jiului. Titular și la Naționala Under 17, Tudorache a stârnit deja interesul marilor cluburi de fotbal din România. „Este un jucător care va ajunge departe”,a spus Borugă.

„Nea Mărine, nea Mărine”, cine te-a lovit pe tine?

Jiul Petroșani s-a confruntat cu o serie de probleme de lot înaintea jocului cu arădenii, nu mai puțin de 14 jucători fiind gripați, iar un altul în spital după ce s-a trezit cu buzele dublate. „Am avut jucători accidentați, suspendați, răciți, ne-a fost foarte greu”, au sus oficialii. Dar gurile rele spun că nu numai jucătorii au avut probleme cu sănătatea ci și antrenorul Marin Tudorache care ar fi fost posesorul a patru copci, dobândite în urma unui clinci verbal și nu numai.

În ciuda evenimentului brutal nedorit Marin Tudorache nu și-a slăbit elevii, i-a băgat în cantonament încă de miercuri, a scos „untul” din ei la antrenamente, dar a scos și puncte scontate, Jiul fiind neînvinsă sub „domnia” lui Tudorache de șapte etape.

„Mi-s nervos pe bucătar”

Ca în orice echipă mai mare sau mai mică bucuriile, necazurile, zvonurile, scandalurile sunt la casa lor. Rabat de la probleme interne nu face nici Jiul Petroșani. Managerul Gigi Borugă a amenințat chir cu plecarea dacă anumite persoane din interiorul clubului nu își vor vedea de ciorba lor, pardon de bucătăria lor. Cine l-a enervat pe Gigi Borugă? Tocmai bucătarul echipei, care după spusele oficialului și-ar cam depăși atribuțiile. „Mi-s nervos pe bucătar. I-am spus lui Simota, ori eu, ori bucătarul. Ce naiba. Treaba lui e la bucătărie, nu la echipă”, a spus nervos Gigi Borugă, a cărei revenire la Jiul s-ar putea lăsa cu o promovare în Liga a II-a.

LIGA 4 HUNEDOARA / Liderul nu se lasă

CS Vulcan, liderul Diviziei Județene, Hunedoara, s-a impus cu scorul de 2-0, în deplasare la Jiul II și continuă să conducă ostilitățile. „CS Vulcan este cea mai bună echipă din campionat. Din păcate, în acest meci noi nu am putut folosi nici un jucător de al echipa mare, am jucat cu copii de 15, 16 și 17 ani”,a declarat antrenorul de la Jiul II, Daniel Huza.

articol scris de Loredana Juglea

06 Nov. 2011, 08:18 Stiri
Pe aceeași temă