Victorie meritată a rădăuțenilor, după un meci dominat integral!

Mihai Andries 06 May. 2013, 01:10 Stiri

ACS Bucovina Rădăuți s-a impus vineri pe teren propriu în fata formației Kosarom Pașcani cu scorul de 2-0. Gruparea din Rădăuți a avut parte de tot ce e mai bun pentru a simți gustul victoriei. Gazonul a arătat impecabil la ora meciului, iar publicul susținător a fost pe măsură. Rădăuțenii au dominat jocul de la început până la capăt, cu mici excepții apărute din lipsă de concentrare.

Bucovina a început tare meciul, cu multiple ocazii la poarta adversă, însă nu a reușit să profite și să schimbe situația pe tabela de marcaj până la pauză. în repriza secundă, băieții antrenați de Lucian Burlacu au intrat în forță în joc și au reușit să deschidă scorul în minutul 54. În urma unui atac pozițional, Agbleta Francis (foto) s-a încumetat să tragă la poartă expediind un șut în forță de la circa 35 de metri, la care goalkeeperul advers nu a avut nici o șansă. Imediat dupa marcarea golului, Francis a mers să salute publicul susținător și a dedicat golul președintelui echipei, Manuel Costache. Francis pare să fie pata de culoare de care Bucovina Rădăuți avea nevoie, reușind prestații bune în retur.

20 de minute mai târziu a venit și golul de 2-0. Căpitanul Iulian Ionesi a reușit să dribleze un adversar, a scăpat singur cu portarul, a șutat pe jos, însă acesta a respins. Marian Apostol a urmărit foarte bine balonul și a reușit să îl împingă în poarta adversă. Gazdele au rămas cu capul pe umeri și au continuat să atace poarta adversă pentru a evita orice surpriză. Astfel s-a terminat Bucovina Rădăuți – Kosarom Pașcani 2-0. Pentru gruparea rădăuțeană urmează deplasarea la Moinești, acolo unde îi va aștepta un meci foarte dificil.

Bucovina a jucat cu Butnariu – Ilisoi (84 Obreja), Hrimiuc, Alupei, Dutica – Zaremba, Pasaila (90 Viu), Stoian, Apostol (81 Vitu) – Ionesi, Agbleta.

 

Articol și foto de Relu BRĂ‚ILEANU

Mihai Andries 06 May. 2013, 01:10 Stiri
Pe aceeași temă