Vești bune pentru piteșteni: SCM-ul nu se mai mută la Alexandria

Mihai Andries 17 Jan. 2015, 09:00 Stiri
Vești bune pentru piteșteni:** SCM-ul nu se mai mută la Alexandria

Echipa de fotbal a Piteștiului nu se va mai muta la Alexandria și își va continua activi­ta­tea în Liga 3. Deși erau mari șanse ca orașul să rămână fără echipă de fotbal, pentru că autoritățile locale nu găseau calea legală de a finanța pe SCM Pitești, municipalitatea a găsit soluția de a ajuta în continuare forma­ția, pentru ca aceasta să rămână în oraș.

O delegație care a reprezentat municipalitatea a fost prezentă, ieri, la Federația Română de Fotbal și a avut o discuție cu președintele Răzvan Burleanu și secretarul general Gheorghe Chivorchian în încercarea de a găsi o soluție legală de a finanța în continuare echipa de fotbal.

 După o oră și jumătate de discuții, oficialii FRF i-au informat pe cei trei reprezentanți ai municipalității că sunt soluții legale de a finanța echipa. După discuțiile preliminare cu cei trei oameni pe care i-a trimis la București, viceprimarul Cornel Ionică a dat asigurări că municipalitatea va ajuta în continuare echipa, iar aceasta va rămâne în continuare la Pitești:

„Din informațiile pe care le avem de la București, s-au găsit soluțiile de a finanța legal echipa. Am făcut toate demersurile posibile de a păstra această formație în orașul nostru. Sunt soluții ca să finanțăm echipa și să o ținem în continuare la Pitești. Avem banii necesari să o susținem legal și îi asigur pe oameni că SCM Pitești își va continua activitatea în orașul nostru și nu în altă parte”, a declarat viceprimarul Piteștiului, Cornel Constantin Ionică.

Se reunesc luni

După o perioadă de incertitudini în care s-a vorbit despre mutarea echipei la Alexandria, lucrurile încep să reintre pe făgașul normal la SCM Pitești. Echipa pregătită de Adrian Dulcea va începe, luni, pregătirea pentru partea secundă a campionatului. Reunirea echipei este programată la ora 13, la stadionul Nicolae Dobrin. Staff-ul tehnic și conducerea clubului vor stabili care vor fi obiectivele echipei, avînd în vedere ca piteștenii au terminat turul de campionat pe primul loc cu un lot format numai din tineri de 19 și 20 de ani care în cîțiva ani pot face pasul spre liga I dacă li se vor asigura condiții pentru performanță.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 17 Jan. 2015, 09:00 Stiri
Pe aceeași temă