Veselin amenință cu disponibilizări dacă echipa pierde meciul cu Domneștiul

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 16:15 Stiri
Veselin amenință cu disponibilizări** dacă echipa pierde meciul cu Domneștiul

Conducerea administrativă de la FC Caracal este foarte dezamăgită de înfrângerea suferită în primul meci oficial din acest an, disputat la Tunari, iar președintele clubului, Stelian Veselin, amenință cu măsuri dure.

Veselin susține că echipa a pierdut trei puncte importante la Tunari și că există o atmosferă tensionată la echipă, iar jucătorii sunt timorați.

„S-au pierdut trei puncte importante la Tunari. Dacă se juca bine, câștigam meciul. Jucătorii sunt timorați, există o stare de tensiune, fiecare este preocupat să nu greșească. Fundașii laterali au greșit grav, iar cei centrali au făcut gafe foarte mari, de trei ori au respins unul în celălalt. Am avut ocazii, dar și ghinion. Mingea a lovit bara de trei ori, Bocănete a trimis peste transversală din fața porții, Rada nu se regăsește, Niculescu a fost absent. În afară de portarul Mogoșanu și Koko, care a fost faultat în repetate rânduri, dar a și simulat, restul nu au jucat nimic. Sunt foarte supărat pe ei, nu există nicio comunicare între antrenori, cei trei tehnicieni nu fac echipă, nu colaborează, nimeni nu-și asumă riscurile, s-a creat o tensiune la echipă. Tactic, echipa este varză. Situația este gravă la echipă”, a spus supărat Stelian Veselin.

Acesta spune că, dacă echipa nu va câștiga primul meci din retur de pe teren propriu cu Viitorul Domnești, programat vineri, de la ora 15.00, va lua măsuri drastice atât asupra lotului de jucători, cât și asupra băncii tehnice.

 „Dacă nu câștigă vineri, îi dau afară pe cei trei antrenori și jumătate din lotul de jucători. La condițiile care le sunt oferite, nu le era permis să piardă meciul de la Tunari. Alții merg cu rata la meci și câștigă. Au jucat cu o echipă adunată de la marginea Capitalei și au pierdut”, a adăugat Veselin.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 16:15 Stiri
Pe aceeași temă