„ACS Berceni s-a văzut prea repede câștigătoarea seriei”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 11:33 Stiri

Mijlocașul dreapta de la FC Caracal, Viorel Bocănete, a evoluat puțin în turul acestui sezon, jucătorul venind după o ruptură musculară care l-a ținut departe de terenul de joc patru luni.

Integralist în primele două meciuri din retur, Bocănete vrea să aibă un parcurs bun în cea de a doua parte a sezonului. Jucătorul de la FC Caracal își dorește o victorie în meciul cu CS Afumați, care ar fi foarte importantă pentru divizionara C din județ.

„Sperăm să ne pregătim cât mai bine în această săptămână și să luăm cele trei puncte în meciul cu CS Afumați, mai ales că avem un moral bun după victoria din etapa anterioară. Vrem să venim cu trei puncte ca să rămânem în spatele liderului. Nu avem date concrete despre CS Afumați, dar sper ca cei doi antrenori să ne dea detalii despre jocul adversarilor noștri de vineri. Personal, vreau să am un retur bun, mai ales că în tur nu prea am jucat, am venit după o ruptură musculară, care m-a ținut patru luni departe de gazon. În prima parte a sezonului am jucat două meciuri ca titular, sper ca în retur banca tehnică să se bazeze pe mine”, a spus Viorel Bocănete.

Jucătorul născut pe 2 aprilie 1986, care se află la cel de al treilea sezon cu gruparea caracaleană, susține că ACS Berceni s-a văzut prea repede câștigătoarea seriei, deși campionatul se va juca până în ultima etapă.

„Nu știm ce se întâmplă la ACS Berceni, dar au în lot foarte mulți jucători de valoare. S-au văzut prea repede câștigători ai seriei, dar campionatul se va juca până în ultima etapă. După părerea mea, lupta aceasta va avea loc până la finalul sezonului. Noi avem meciul direct cu ACS Berceni la Caracal, poate se mai încurcă și ei, dar, pentru a spera în continuare la primul loc, noi nu trebuie să mai facem pași greșiți și să câștigăm toate meciurile”, a adăugat Bocănete.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 11:33 Stiri
Pe aceeași temă