FC Caracal, pe lista echipelor care riscă depunctarea

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 21:15 Stiri
FC Caracal,** pe lista echipelor care riscă depunctarea

 Federația Română de Fotbal pare să fi deschis Cutia Pandorei și verifică cluburile din țară dacă au sau nu grupe de juniori. Pe lista echipelor care riscă depunctarea din această cauză se află și FC Caracal.

Divizionara C din județ FC Caracal este obligată conform regulamentului să aibă trei grupe de juniori care să activeze la nivelul Campionatului Județean, în caz contrar urmând a fi penalizată cu 9 puncte. FC Caracal nu are nicio grupă de juniori înscrisă în județ, iar profesorii de la CSS Caracal susțin că nici nu există un protocol de colaborare.

„Juniorii nu se pot transfera, iar ei activează în județ sub denumirea de CSS Caracal. În fotbal nu se poate cu dublă legitimare, la handbal sau în alte ramuri este permis așa ceva. Noi colaborăm cu FC Caracal în sensul că jucăm pe stadionul mare, ne implicăm în alte activități. În trecut exista un protocol de colaborare, dar acum nu s-a mai făcut”, a spus sub protecția anonimatului un profesor de la CSS Caracal.

Surse susțin că reprezentanții Federației Române de Fotbal au solicitat AJF Olt să-i informeze dacă FC Caracal are trei grupe de juniori înscrise în competițiile județene juvenile. Oficialii grupării din Caracal nu au dorit să comenteze această situație.

FC Caracal, deplasare dificilă la Clinceni

În cadrul etapei a XXV-a de la nivelul eșalonului al treilea, programată vineri, de la ora 18.00, FC Caracal va întâlni, în deplasare, CS Inter Clinceni. După plecarea tehnicianului Iordan Eftimie la CS Mioveni, caracalenii sunt la primul joc în mandatul lui Marius Stoica ca „principal”. Lotul echipei FC Caracal a intrat de joi în cantonament centralizat, dar această deplasare nu va fi făcută de fundașul central Cristian Preda, suspendat, și Stan, care este accidentat.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 21:15 Stiri
Pe aceeași temă