FC Caracal nu s-a înscris în Liga a III-a

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 12:46 Stiri
FC Caracal** nu s-a înscris în Liga a III-a

Soarta divizionarei C FC Caracal pare a fi pecetluită, după ce reprezentanții clubului nu au înscris echipa în eșalonul al treilea, termenul limită pentru depunerea cererilor la sediul Federației Române de Fotbal fiind 15 iulie.

Surse susțin că oficialii forului fotbalistic românesc s-au interesat în județ despre soarta grupării caracalene. În cererea de înscriere postată pe site-ul FRF se specifică că „nedepunerea la Secretariatul General / Direcția Competiții până pe data de 15 iulie 2013 a cererii de înscriere, completată cu informațiile corecte, poate atrage neînscrierea echipei clubului în competiție sau respingerea cererii, conform art39.1,2,3 și 4 din ROAF”.

FC Caracal a încheiat ediția de campionat 2012-2013 pe locul secund în clasament, cu 42 de puncte, în spatele echipei ACS Berceni. În ciuda evoluției bune și a nucleului de jucători care se formase la FC Caracal, autoritățile locale și cele patru persoane private, Stelian Veselin, Octavian Florea, Gheorghe Anghel și Cristian Georgescu, nu au găsit o soluție până la acest moment, pentru ca echipa să-și continue parcursul la nivelul Ligii a III-a.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 12:46 Stiri
Pe aceeași temă